De leukste vloggers om te volgen

Het fenomeen ‘vloggen’, het filmen van je dagelijkse leven, krijgt de laatste tijd steeds meer bekendheid. De zogenoemde vloggers rijzen dan ook als paddenstoelen uit de grond. Ook ik ben een grote liefhebber van de vlog. Daarom deel ik nu mijn favorieten van dit moment. Kijk snel mee!

Schermafbeelding 2015-03-01 om 15.55.28

Essiebuttonvlogs
My all time favourite: de 24-jarige Estée Lalonde, beter bekend als Essie Button. Estée is een Canadese blogger en YouTuber die samen met haar vriend Aslan en hond Reggie in hartje Londen woont. Zo nu en dan vlogt ze haar dagelijkse leven, en wat ik kan ik zeggen? Haar vlogs zijn hilarisch. Daarnaast is de o zo leuke Reggie al een reden om te kijken. Klik voor kanaal.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 16.22.05

SacconeJolys
De SacconeJolys is een familie die ik al meer dan twee jaar trouw volg. Jonathan en Anna filmen hun leven. Elke dag. En dat al voor vier jaar lang. Ze werken niet; hun vlog is hun inkomen. Ze begonnen vier jaar geleden met z’n tweeën in een piepklein appartementje en nu wonen ze in een gigantisch huis in de buurt van Londen. Ze hebben nu twee enorm schattige kinderen van 2 en bijna 1 en maar liefst zes honden. Genoeg materiaal om te vloggen dus. Klik voor kanaal.

Schermafbeelding 2015-03-01 om 16.22.49

FleurDeVlog
Fleur De Force is één van de meest succesvolle bloggers en vloggers ter wereld. Sinds een aantal jaar post ze filmpjes en blogs over beauty en fashion op haar YouTube-kanaal en website. Regelmatig vlogt de Engelse Fleur ook haar dagelijkse leven die ze samen met haar man Mike en drie honden deelt. De vlogs bieden een leuk kijkje in het leven van deze YouTube-sensatie. Klik voor kanaal.

Kijk jij ook vlogs? Zo ja, welke?

 

Plaats een reactie