DIY: (Free) Gifts

Last-minute verjaardag, winkels gesloten, geen cadeau. Geen idee wat je in zo’n situaties mogelijk als cadeau kunt geven? Don’t worry, wij helpen je! Lees snel verder voor onze DIY (Free) Gifts met spullen die je al in huis hebt…

 

 • Birthday Card:
  Er gaat niets boven een persoonlijke birthday card! Maak een mooie tekening, schrijf iets persoonlijks en/of plak geld op de kaart. Snel, eenvoudig en geschikt voor iedereen.
 • Coupons:
  Met zelfgemaakte coupons kun je alle kanten op! Denk aan: coupon for a free hug, free diner of een free romantic evening… Maak af met een mooie pot of kaart om de coupons in te bewaren.
 • Jar Gifts:
  Vul een glazen pot met leuke kleine cadeautjes. Denk aan iets lekkers, kleine briefjes, badspulletjes of geld (spa in a jar, money jar, my favorite jar) en maak de jar af met een mooie strik en label.
 • Baked Goods:
  Denk aan birthday cupcakes, een last-minute food pakket of birthday cookies. Zo gemaakt en perfect als klein cadeautje voor een last-minute birthday!
 • Balloon Gifts:
  Ballonnen in huis? Maak er een cadeautje van! Bijvoorbeeld een ballon met geld erin of kleine notes met persoonlijke boodschappen. Doe samen met wat slingers of confetti in een ballon en hang een verjaardagskaart aan het touwtje.

Plaats een reactie