Filmavond: Wat kijken op Netflix?

First World Problems: Wat kijken op Netflix? Geen idee wat je wilt kijken? Of het idee dat je alles op Netflix al hebt bekeken? Lees dan maar verder want wij geven je meerdere oplossingen voor dit probleem, zodat je kunt genieten van je avond met een nieuwe film of serie. Enjoy!

Trending/Populair

Follow the Crowd! Een groot voordeel van Netflix? De beste films en series zijn vaak al ontdekt! Is je eigen lijst al helemaal afgekeken? Neem dan eens een kijkje tussen de Trending films & series of de meest Populaire films & series. Alles al gezien? Bekijk de lijst van een vriendin of vriend voor nieuwe Netflix keuzes.

Wat kijken op Netflix? Suggesties voor jou

Gelukkig helpt Netflix je ook een handje. Door te zoeken op ‘Suggesties voor jou’ helpt Netflix je gelijksoortige keuzes te vinden van wat je al hebt gezien. En er is nog een manier om het meeste uit deze functie te halen! Maak op Netflix verschillende accounts aan en geef ze namen per thema. Zo kun je een account aanmaken voor Drama of een account voor Thrillers of bijvoorbeeld voor Sci-fi Series. Vervolgens gebruik je het account waar je in de ‘mood’ voor bent. Je zult al snel zien dat Netlix je de perfecte keuzes aanbiedt, gebaseerd op je kijkgeschiedenis (en je selectie per thema 😉 ).

 

 

Netflix Sites

En last but not least, zijn er natuurlijk nog de perfecte sites voor je ‘Wat kijken op Netflix?’ probleem. De sites houden vaak rekening met het aanbod en weten wat er te vinden valt op de Nederlandse Netflix.

  • Nu op Netflix: Neem een kijkje op ‘Nu op Netflix’ voor het beste aanbod en de nieuwste releases
  • Wij kijken Netflix: De perfecte site voor het aanbod op Netflix en de beste tips & aanraders per week
  • Film Vandaag: Altijd handig- een Top 100 films op Netflix!
  • Google: Zoek naar ‘beste series Netflix’ of ‘beste films Netflix’ en je komt genoeg keuze nodig voor de perfecte filmavond.

Plaats een reactie