IKEA Keuken Favorieten voor een Rustieke Look

Is je keuken toe aan wat nieuwe items? Neem dan een kijkje tussen deze IKEA Keuken Favorieten! Ikea is perfect als je opzoek bent naar handige en moderne items voor in de keuken. Bovendien heeft de winkel een goed aanbod als je houdt van een Rustieke Look. Happy Shopping!

IKEA Keuken Favorieten:

Houten Snijplank

Een mooie houten snijplank is perfect om te gebruiken als keuken decoratie (en natuurlijk om te gebruiken in je keuken!). Zet deze plank op je aanrecht voor een mooie Rustieke Look.

(shop hier voor €6,99)

Marmeren Vijzel met Stamper

Deze Marmeren Vijzel gaat goed samen als je veel houten items in je keuken hebt. Bovendien koop je deze vijzel al voor een tientje!

(shop hier voor €9,99)

Serveerschaal van Bamboe

Deze serveerschaal is iets duurder, maar wel favoriet! Gebruik deze schaal voor salades, groenten of fruit en serveer in style 😉

(shop hier voor €19,99)

Draaiplateau

Deze houten draaiplateau is perfect voor tijdens een dinner party of tijdens een verjaardag. Ook goed te gebruiken met meerdere schaaltjes in plaats van met één bord!

(shop hier voor €6,99)

24-delig Bestekset

Als je voor je bestekset ook graag kiest voor een wat meer Rustieke Look, dan is dit het perfecte setje voor jou! Dit bestekset gaat bovendien goed samen met het serviesset hieronder.

(shop hier voor €27,95)

Messenblok

Als je al je scherpen messen graag snel tot je beschikking hebt, dan kun je het beste overwegen om een groot messenblok op je aanrecht te houden. Kies bijvoorbeeld voor dit houten blok!

(shop hier voor €9,99)

18-delig Serviesset

Ook dit serviesset is bij ons favoriet! Dit set gaat goed samen met andere houten items of voorraadpotten en is perfect als je houdt van de iets meer donkere keuken items.

(shop hier voor €24,95)

Voorraadpot met deksel (3-delig)

Als je graag je eigen jams of snacks maakt, kan dit 3-delige setje natuurlijk niet ontbreken. Deze potjes zijn klein en handig in gebruik. Beslist een aanrader als je graag in de keuken staat!

(shop hier voor €3,49)

Zwart Bord 

Dit bord gaat goed samen met de hierboven genoemde houten schaal of met het serviesset. Perfect voor je salade of als serveerbord!

(shop hier voor €2,49)

Combineer je favorieten en stel zo je eigen Rustieke Look samen met deze IKEA Keuken Favorieten!

Ben jij op zoek naar de nieuwste trends op gebied van interieur, zoals sfeervol toilet ideeen? Neem dan eens een kijkje op Woningcourant!

Plaats een reactie