Monday Challenge: Begin met Sporten!

De Challenge van vandaag: begin met sporten! Als goede voornemen willen veel mensen vaak meer gaan sporten of beginnen met sporten. Maar, aangezien het nog lang niet zomer is, stellen velen het weer uit. Kun je wel wat inspiratie gebruiken om van de bank af te komen? Lees dan maar verder en volg onze tips. Good luck!

Motivatie om te sporten

Waarom nu beginnen met sporten? De zomer lijkt nog ver weg, maar misschien heb je nog wel een lange weg te gaan! Daarom is het verstandig om nu alvast te testen wat je in huis hebt. Gelukkig zijn er een paar manieren om je te helpen op het gebied van motivatie & inspiratie. Lees snel verder and be inspired…

Variatie

Niet zo’n doorzetter? Wissel het eens af! Velen haken af wanneer het sporten saai wordt of wanneer ze sporten als een verplichting gaan zien. Combineer je dagelijkse beweging daarom met iets dat jij leuk vindt! Probeer eens yoga of pilates en ga op een andere dag een uurtje zwemmen of een rondje hardlopen. Wissel het af en keep it interesting!

Cursus

Een ander trucje om jezelf te motiveren/inspireren: volg een cursus! Altijd al de tango willen leren? Of altijd al een hot yoga klas willen volgen? Probeer het dit jaar eens uit! Bovendien kun je dit gemakkelijk met je vrienden doen voor iets meer motivatie of lekker alleen natuurlijk 😉

Fitness Challenge

Fitgirls, Kayla Itsines etc. Er is genoeg online te vinden om je op weg te helpen naar een healthy lifestyle. Probeer bijvoorbeeld het Bikini Body programma van Kayla Itsines of neem een kijkje op YouTube voor een Fitness Challenge die bij jou past! Zo kun je voor dertig dagen yoga workout gaan volgen of je eigen workouts samenstellen aan de hand van korte video’s.

 

Combineer je workouts met healthy foods en werk in je eigen tempo toe naar een meer fitte en gezondere versie van jezelf. Good luck!

Plaats een reactie