Hemsely and Hemsley: De Kunst Om Goed Te Eten

Superfoods, Powerfoods en Health Goeroes. Drie dingen die een paar jaar geleden niet eens deel uit maakten van onze lifestyle, maar die nu zo standaard zijn als pindakaas. Gezamenlijk besteden we steeds meer aandacht aan goed eten. Gwyneth Paltrow kwam met haar (h)eerlijke kookboek en Rens Kroes en haar boek ‘powerfood’ veroverden vele harten (en magen). Nu voor degenen die deze meiden nog niet kennen: ontmoet Hemsley and Hemsley en ‘De kunst Om Goed Te Eten’.

Hemsley and Hemsley leren je alles over de kunst van goed eten. Met onder andere recepten als heerlijke mandarijnpartjes met pure chocolade en zeezout! De twee zussen Jasmine en Melissa deelden al wat recepten op vogue.co.uk en hun eigen website, maar hebben sinds kort ook hun eigen langverwachte kookboek. En nog beter nieuws: morgen is ook de Nederlandse versie van ‘The Art of Eating Well’ te koop! Dit boek is een musthave voor echte food lovers. Bij ons staat hij binnenkort in de boekenkast!

En houd je kalender in de gaten, want Hemsley and Hemsley komen deze week naar Amsterdam! Donderdag 5 maart om zes uur, kun je de officiële launch samen met Jasmine en Melissa zelf vieren. Voor meer informatie klik hier om naar de officiële Hemsley and Hemsley site te gaan. Meteen een handtekening in je nieuwe kookboek van de authors zelf? Aankomende vrijdag van twaalf tot één signeren de zussen hun nieuwe kookboek bij Dille & Kamille.

Bekijk de zussen ook op Youtube!

Plaats een reactie