National Glamour Day

Van plan deze week of dit weekend lekker online te shoppen of een dagje ergens te winkelen? Misschien toch niet zo’n goed idee. Tip: wacht er nog even mee. 28 maart is het namelijk weer zover: National Glamour Day (& Night) komt eraan!

Wachten met winkelen is niet altijd zo makkelijk. Vooral als je dat ene paar schoenen al zo lang op oog hebt. Maar deze keer is het wachten het waard! Met 20 procent korting bij meer dan 3000 winkels, webshops en restaurants in Nederland en België stellen we ons shopping spree met liefde nog even uit.

Geen tijd om te winkelen die dag? Bestel gewoon online met de kortingscodes! Genoeg webshops doen mee aan National Glamour Day. Als abonnee kun je misschien beter even een bezoekje brengen aan de winkel. Met je special abonnee-cover ontvang je namelijk extra korting of een leuke goodie bij je aankopen.

Geen abonnee van de Glamour? Hop dan snel naar de winkel en koop jouw exemplaar voor National Glamour Day en Night (en vergeet die niet mee te nemen op 28 maart voor de korting!).

Ons zie je zaterdag in ieder geval door de hooftstraat sleuren met onze nieuwe aanwinsten. Veel shopplezier!

 

Plaats een reactie