Het Bucketlist Boek

Een roadtrip maken, bungee jumpen, trouwen… heb jij er wel eens over nagedacht wat je écht gedaan wil hebben in jouw leven? Misschien heb je het al vast gelegd in een bucketlijst. Maar zo niet: dan kan Het Bucketlist Boek je een handje helpen!

9789401423618

Regelmatig ga ik de boekenwinkels bij langs en struin ik bij de tafels met stapels nieuwe boeken. Heerlijk vind ik het om even te snuffelen en te ontdekken wat voor leuks er dit keer tussen zit. Zo kwam ik laatst dit ontzettend leuke boek tegen: De Bucketlist Boek. Ik bladerde erin en werd meteen heel enthousiast. Niet alleen omdat het er in eerste instantie super leuk uit ziet, maar ook omdat ik het idee zo leuk vind. Ik vertel jullie erover!

In De Bucketlist Boek zijn 500 dingen in vastgelegd die je gedaan móét hebben in je leven. Van een liefdesbrief krijgen (én schrijven!) tot dansen in de regen, en van een leven redden tot de zon zien zakken in de zee. Of het nou gaat om kleine of grote dingen, met dit boekje doe je inspiratie op voor jouw eigen bucketlijst. De maar liefst 500 ideeën zijn, hoe jong of oud je ook bent, voor iedereen haalbaar. De ene heb je misschien in een mum van tijd gedaan, de andere vergt juist misschien wat meer lef, tijd en aandacht. Bovendien kan je op speciale pagina’s ook nog je eigen zelfverzonnen doelen opschrijven.

9789401423618__1_

Ga dus de uitdaging met jezelf aan en bekijk eens wat jij van al die 500 ideeën al kan afvinken. Heb je al eens met een koe geknuffeld? Of op de top van een berg gestaan? Of eens op een tandem geweest? Check! Kajjjjing! In the pocket! Streep het af in de lijst en ga vervolgens verder met je volgende doel of droom.

Kortom: dit super leuke doe-boek geeft je volop inspiratie voor leuke dingen die je in je leven kan doen en laat bovendien zien dat zowel de kleinere als de grotere activiteiten je leven op een leuke manier kunnen verrijken. Leuk om voor jezelf te kopen om zo al kant-en-klare doelen en dromen te hebben en erg leuk om aan iemand cadeau te geven. Het zal wat ons betreft vast goed in de smaak vallen!

De Bucketlist Boek is te koop voor €14,99 in boekhandels en webshops.

Plaats een reactie