Mijn guilty pleasures

Guilty pleasures: de dingen die we (stiekem) doen en waarvan we ons achteraf een beetje schuldig over voelen. Iedereen heeft ze (ja, jij ook!). Benieuwd naar die van mij? Lees dan snel verder.

Keeping-Up-with-the-Kardashians-2014-Season-9-Wallpaper

Reality TV
Begrijp me niet verkeerd: ik kan een een goede film, serie of documentaire zeker waarderen. Maar op zijn tijd vind ik het heerlijk om TV te kijken waarbij het verstand op 0 kan. Gewoon lekker kijken en nergens anders aan denken. Héééérlijk. Ik ben daarom ook groot fan van Keeping Up With The Kardashians en al hun bijhorende spin-offs. Ge-wel-dig om al hun drama te volgen en een kijkje te nemen in het leven van deze familie. Daarnaast kijk ik ’s avonds ook erg graag naar de reality TV shows van MTV. Zoals Geordie Shore, Ex On The Beach en Are You The One. Zo fout, maar o zo leuk. Drama en sensatie ten top. Ik houd ervan!

176H

Chocola & chips
Als er chocola of een zak chips in de voorraadkast ligt, en wat 9 van de 10 keer het geval is, kan ik er niet van af blijven. Maar ach, zeiden ze ooit niet dat chocola goed voor je is? 😉 Maar als ik een hele reep chocola of een halve doos Merci heb opgegeten voel ik me wel altijd een beetje schuldig. Chips idem dito. Maar zo nu en dan moet het kunnen, toch?

Schermafbeelding 2015-04-26 om 21.16.01

Muziek
Een tijdje geleden analyseerde Spotify duizenden playlists met de naam ‘guilty pleasures’. Zij kwamen toen met een top 10 met de meest foute nummers. En ja hoor: alle nummers waar ik zo nu en dan graag naar luister, stiekem op mijn kamer met oordopjes in, zaten in deze lijst. Mambo No. 5, Wannabe van de Spicegirls en U Can’t Touch This. En met absolute topper: Wake Me Up Before You Go Go. Is het erg dat ik de complete tekst van al deze nummers uit mijn hoofd ken?

Vertel: wat zijn jouw guilty pleasures?

Plaats een reactie