Monthly Favorites augustus 2015 #Karlijn

Nog een paar dagen en dan is de maand augustus alweer voorbij. Voor mijn gevoel is het echt voorbij gevlogen en kan ik dus niet geloven dat het bijna september is. Maar om nog niet te ver op de zaken vooruit te lopen, maken we eerst de balans van augustus op.

DSC_0042

Favorite accesoire – DKNY portemonnee
Jaren heb ik gedaan met mijn oude portemonneetje. Totdat van ellende het leer begon los te laten en het met slierten er langs hing. Géén gezicht. Maar een nieuwe portemonnee vinden? Dat lukte niet echt. Te groot, te lelijk of te onhandig: ik keurde ze één voor één af, mede omdat ik niet zo’n belachelijk grote portemonnee wil en tegenwoordig alle portemonnee’s minstens 25 cm breed zijn (WAAROM?!). Totdat ik de perfecte tegenkwam. De DKNY Tribeca portemonnee. Mooi klassiek en nog belangrijker: niet te groot. Love it!

DSC_0120

Favorite scent – Dille & Kamille Wild fig & Grape geurkaars
Onlangs is er een Dille & Kamille in Groningen geopend en ik heb er bij dezen een nieuwe favoriete winkel erbij. Jongens, wat leuk! Ik word hebberig van al die leuke huis, tuin en keuken accessoires. Tijdens mijn eerste bezoekje zag ik in mijn ooghoek deze geurkaars. En nadat ik de heerlijke geur rook, ging ‘ie direct mee naar huis. De geur is zo bijzonder en lekker! Het is absoluut geen standaard geur en het doet warm en zoetig aan.

DSC_0065

Favorite food – Hands off my chocolate
Zo nu en dan heb je gewoon een reep chocola nodig. Am I right? Ik stond voor het schap en besloot willekeurig iets mee te nemen. Zolang het maar chocola was. En ik heb goed gekozen, want dit is echt lekkere chocolade. Belgische topkwaliteit en de verpakking ziet er ook nog eens leuk uit. Plus, het bedrijf, Hands off my chocolate, is van Nederlandse bodem. Heerlijk!

DSC_0133Favorite fashion item – ONLY spijkerblouse
Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk spijkerbloesje en had al eentje van Levi’s op het oog. Totdat ik tijdens een middag shoppen met een vriendin plotseling tegen het perfecte spijkerblouse aan liep. Niet te wijd, mooie wassing en ook niet geheel onbelangrijk: een fijn prijsje. Ik heb het tot nu toe al vaak met heel veel plezier gedragen!

DSC_0036

Favorite gadget – Malene Birger iPhone case
Noem het maar een herontdekte favoriet. Toen ik toentertijd mijn iPhone had besteld, zocht ik er ook een hoesje bij en kocht ik deze online. Toen ik hem eenmaal in huis had, is ‘ie ongebruikt en nog in de verpakking in een la verdwenen omdat ik in de tussentijd alweer een ander hoesje had gevonden. Zo zonde! Totdat ik hem onlangs weer voor de dag haalde en ik hem eindelijk om mijn telefoon deed. Snap niet waarom ik dat niet eerder heb gedaan, want wat een leuk hoesje is dit! Leuk printje, fijn materiaal en het blijft mooi.

DSC_0139Favorite interieur accessoire – Action mand
Momenteel ben ik bezig met het re-stylen van mijn slaapkamer. Wat oude spullen gaan eruit en nieuwe accessoires komen er weer in. Zo was ik laatst na een hele lange tijd weer eens in de Action en zag ik deze leuke mandjes van een soort staal/ijzer. Helemaal passend bij de trends van dit moment. De kleur komt niet heel goed over op de foto, maar het is een soort zachte zalmroze kleur. Hartstikke leuk, en dat maar voor €2,30!

DSC_0103Favorite feeling – zomer
Tot slot nog even een ode aan een hele leuke zomer met mooie momenten en leuke mensen. Boehoe, ik baal dat het alweer bijna voorbij is. ’s Avonds is het alweer eerder donker, het wordt weer een stukje kouder (en regenachtiger) en de vakantiedagen zijn nu écht voorbij. Maar hee, eerst nog even genieten van de nazomer! En die gezellige herfstdagen hebben ook wel zijn charme.

Tot volgende maand!

Plaats een reactie