My life in 20 questions

Op de lifestyleblog 2wmn spotte ik de ‘My life in 20 questions’ TAG. Ik vond hem zo leuk dat ik ook graag deze tag wil delen. Dus daar gaat ‘ie: leer mij beter kennen aan de hand van de volgende twintig vragen!

FullSizeRender-11

Favoriete kleur?
Nu komt mijn typische ‘meisjes-meisje’ antwoord: roze! En het maak mij niet eens zoveel uit wat voor soort roze. Ik houd er gewoon van. Ook vind ik lichtblauw/babyblauw een prachtige kleur.

Favoriet getal?
4 of 8. Vraag mij niet waarom, want ik heb geen flauw idee waarom deze getallen nou mijn favorieten zijn.

Droombaan?
Ik studeer Journalistiek en het lijkt mij echt fantastisch om later bij een tijdschrift te werken. En wat dan echt mijn absolute droombaan is? Hoofdredacteur bij een blad zoals LINDA.. Ja, dat zou ik later echt heel graag willen. Het is natuurlijk nooit verkeerd om een beetje te dromen.

Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
Lastige vraag. Ik heb nog niet een idee gehad zoals ‘Ja, hier wil ik écht wonen!’ Ik vind Maastricht en Rotterdam echt hele leuke steden. Maar of ik er echt wil wonen… geen idee.

Favoriete manier om te reizen?
De trein. Je stapt in, gaat zitten en staart vervolgens een beetje naar buiten met muziek op dat uit je oordopjes dreunt. Heerlijk! Ik vind het ook echt een moment van rust als ik in de trein zit.

IMG_1285
Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vaak in een restaurant, lunchroom, koffietentje of iets dergelijks te vinden. Lekker wat eten of drinken met vrienden of familie. Ik ben bijna standaard elke vrijdagavond aan mijn vaste adres te vinden met een schaal bitterballen voor mijn neus. Gezellig bijkletsen en eten. Ik houd ervan! Maar van die dagen waarop ik thuis wat rondhang vind ik op z’n tijd ook erg fijn. Beetje lezen en Netflix kijken.

Favoriete kledingwinkel?
Niet alleen als kledingwinkel, maar ook als winkel in het algemeen: de Bijenkorf. Je hebt daar zoveel mooie, leuke en diverse spullen. Ik kan daar urenlang snuffelen. Soms niet eens om wat te kopen, maar vaak is het rondkijken alleen al leuk.

Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Zonder twijfel: Beyoncé. Ik wil zo graag naar een concert van haar. Heb ik al gezegd dat ik fan ben?

Favoriete thee?
Rooibos of verse muntthee met honing.

FullSizeRender-15
Verzamel je iets?
Vroeger in mijn middelbareschooltijd verzamelde ik nagellak. Mijn collectie telde wel zo’n 150 potjes. Een tijd geleden heb ze allemaal in één keer de prullenbak in gesodemieterd. Maar wat ik nu verzamel? Tja. Ik heb een soort fascinatie voor teckels. Dus bij Sinterklaas, op verjaardag of andere gelegenheden krijg ik gegarandeerd ‘iets’ met een teckel cadeau. Een beeldje, pen, foto… noem het maar op.

Ik kan niet slapen zonder…
Oké, confession: ik heb al van kleins af aan een piepklein knuffelkonijntje. Die ligt nog altijd onder mijn kussen. Maar of ik niet kan slapen als ‘ie niet onder mijn kussen ligt? Nee, dat niet. Zo erg is het nou ook weer niet gesteld haha 😉

Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou dan een huis of appartement kopen en helemaal inrichten. Daarnaast ga ik dan een gigantische shopsessie houden (hallo droom designer tas).De rest van het geld gebruik ik om te sparen.

Favoriete make-up merk?
MAC.

Favoriete lekkernij?
Kinder Bueno, cheesecake en carrotcake. Kan je mij voor wakker maken. Echt.


Favoriete seizoen?
De zomer. Heerlijk van dat blote benen weer. Jurkje aan en gaan. Daarnaast vind ik dat vrije gevoel van de zomer heel fijn. Niets hoeft, alles mag. ’s Avonds laat buiten op het terras zitten, op vakantie gaan en eindeloos in de tuin hangen.

Slaap je met je deur open of dicht?
Met de deur dicht. Ik heb overigens wel de rare gewoonte om mijn gordijn een klein stukje open te laten. Als ik dan ’s ochtends wakker word, is het lekker licht in mijn kamer. Dan word ook een stuk ‘lekkerder’ wakker dan in een compleet donkere kamer.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik houd heel erg van schrijven. Dat is ook de voornaamste reden waarom ik Journalistiek ben gaan studeren. Maar tijdschriften en kranten verdwijnen (helaas) langzaam en het verschuift steeds meer naar de online wereld. Blogs maken daar ook een belangrijk deel van uit. Had jij tien jaar geleden ooit gedacht dat blogs zo populair zouden zijn? Ik wil heel graag met deze verschuiving van ‘offline’ naar ‘online’ mee doen. Daarnaast vind ik ook heel leuk en fijn om een eigen plek op het internet te hebben waar ik mijn ei kwijt kan en waar ik mijn verhalen met anderen kan delen.

Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Gelukkig hebben mijn ouders een royaal aantal abonnementen, dus daar lees ik graag wat van. Verder koop ik zo nu en dan een Grazia, Viva of Glamour.


Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Ik bekeek toen in bed de laatste vlog van de SacconeJolys.

Favoriete parfum?
Mijn absolute nummer #1: Alien van Thierry Mugler. Zo’n bijzondere geur!

Plaats een reactie