How-to: perfecte lippen

Het is weer zo ver: je zit in een restaurant en voor je het weet zit je lippenstift overal behalve waar het hoort. Ben je dit helemaal zat en wil jij ook een keer perfecte lippen à la een Victoria Secret model die op het punt staat de catwalk op te gaan? Lees dan snel verder voor perfecte gestifte lippen in 4 simpele stappen. Good luck!

lipstick-478757_1280

Stap 1: Base

Zonder een goede basis kom je niet ver en dat geldt ook voor je lippen! Begin met een fijne lipscrub of een tandenborstel en scrub (zachtjes) je lippen. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je hierna meteen doorgaat naar stap 2.

Stap 2: Verzorging

Na het scrubben van je lippen is het belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Maak vrijwel meteen gebruik van je favoriete lipbalm en smeer je lippen hier goed mee in. Het gebruiken van een lipbalm voor je lippenstift zorgt ervoor dat je lippenstift langer en mooier blijft zitten.

Stap 3: Eerste laag

Nu is het tijd voor je eerste laag lippenstift. Maak gebruik van een lipliner in dezelfde kleur en gebruik bij de iets donkere kleuren altijd een kwastje. Hierdoor lijken je lippen voller en egaler. Breng je eerste laag aan.

Stap 4: Finishing touch

Dep je lippen even met een tissue. Als je dit doet ziet je lippenstift er mooier (lees egaler) uit en blijft je kleur ook veel langer zitten. Breng nu je tweede laag lippenstift aan en als finishing touch nog wat lipgloss of lipbalm voor vollere lippen.

Volg deze 4 simpele stappen en geniet voor lange tijd van perfecte gestifte lippen!

Plaats een reactie