Tip: gratis printables van de meeste creatieve websites

We love free goodies! En al helemaal als ze in een leuk jasje gestoken zijn. De afgelopen tijd hebben wij super leuke DIY-sites verzameld waarop je voor gratis en voor niets de allerleukste printables, spullen die je zelf uitprint voor gebruik, kan downloaden. Van posters tot agenda’s: daar gaan we!

Schermafbeelding 2015-09-20 om 20.45.51

Chicfetti
Oh my, Chicfetti is dé hemel voor alle (graffic) design en DIY-liefhebbers. Zij kunnen absoluut hun hart bij deze creatieve site ophalen. Of het nou om leuke uitnodigingen voor een feestje of om een leuke poster voor aan de muur gaat. Bij Chicfetti hebben ze veel. Heel veel. Voor ieder wat wils dus! Link naar website.

Schermafbeelding 2015-09-20 om 20.44.55

Designlovefest
Designlovefest schreeuwt om super leuke DIY’s met een persoonlijke twist en een duidelijke eigen stijl van de eigenaar van Designlovefest zelf. Regelmatig post zij leuke en gratis printables die je vervolgens kan gebruiken. Je vindt hier vooral veel handige to do-lijstjes en leuke quotes om te kunnen inlijsten. Link naar website.

Schermafbeelding 2015-09-20 om 20.46.09

Delia Creates
Delia Creates maakt de meest schattige en handige printables. Denk aan leuke opvouw doosjes en leuke kaartjes die je aan een geliefde kan versturen. Print de zogenoemde printables van Delia Creates voor noppes uit en ga er vervolgens zelf mee aan de slag door wat te knippen en te vouwen. Link naar website.

Schermafbeelding 2015-09-20 om 20.45.14

Lovevsdesign
Love en Design worden bij deze website gecombineerd. Want de liefde voor mooie grafische ontwerpen straalt er van af. Je bent hie helemaal bij het juiste adres als je iets leuks zoekt voor (thema) feestjes waar een Amerikaans tintje aan is gegeven. Denk aan Halloween, Valentine Day of zelfs Ugly Sweater Day. Hartstikke leuk, en ze hebben naast de feestelijke thema’s ook genoeg printables voor algemeen gebruik zoals kalenders en handige lijstjes. Link naar website.

Op de bovenstaande genoemd websites zijn ook genoeg betaalde printables te vinden. Maar hee, gratis is natuurlijk het allerfijnst! Maar als je toch iets specialers zoekt, kan je ook heel goed voor betaalde prints op deze websites terecht.

Plaats een reactie