Review: Hema make-up

Voor een nieuwe goede mascara kies ik vaak voor één van Chanel, Dior of L’oréal Paris. Voor een nieuwe lipstick kies ik graag één van Chanel, L’oréal Paris of Rimmel. Maar voor een nieuwe oogschaduw, liner of nagelak experimenteer ik met verschillende (en goedkopere) merken. Wij bij Lifestyle Journal kiezen de leukste en mooiste merken voor je uit (en testen die ook!). Daarom vandaag een review van Hema make-up. Lees snel verder!

DSCN9511Een kijkje bij de Hema make-up afdeling en je hebt al genoeg keuzes om te maken! Hema heeft een groot assortiment en alle make-up is goed verpakt, zodat alleen de testers worden gebruikt. Hieronder vier van de mooiste en handigste producten uit het assortiment!DSCN9550

1. Hema lipliner: De liners bestaan uit een variatie van lichte rozige tinten tot donkere rode tinten. Wat me al meteen opvalt is dat meeste tinten perfect gaan met een aantal van mijn lipsticks. Al meteen een grote pluspunt voor de populaire kleur keus.

Gebruik: De liner is vrij zacht en handig in gebruik. Na mijn lippen omlijnt te hebben met de liner heb ik ze verder ingevuld met een Chanel lipstick. De liner blijft goed zitten en bevalt me zeer goed! Vooral over de kleur (nummer 23)  ben ik zeer tevreden. 

2. Hema Nagellak: De Long Lasting Nailpolish van Hema bestaat uit verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor nummer 855. Dit is een zachte roze die niet te licht is en niet te vel. Perfect voor op de werkvloer of naar een date!

Gebruik: De nagelak blijft langer zitten dan de andere soorten van Hema, maar om nog langer van je kleur te genieten raad ik aan een topcoat te gebruiken. Verder is de nagellak dekkend en stelt DSCN9556de kleur niet teleur.

3. Hema Satin Blush: De Satin Blush was ik het meest benieuwd naar! Op de een of andere manier is het vinden van een licht roze blush,die niet te donker en niet te bruin is, nog vrij lastig. Op de make-up afdeling koos ik meteen voor de lichtste roze blush: nummer 1.

Gebruik: De Blush is van textuur heel zacht en zijdeachtig en daardoor goed te gebruiken met een kwast of misschien zelfs je vingers (ik raad een grote poederkwast aan; overigens ook verkrijgbaar bij de Hema winkel). De kleur is nog steeds vrij donker (op een lichte huid), maar is beter dan de meeste duurdere soorten Blush. Dit komt vooral door mijn voorkeur voor een rozige (niet bruine) kleur.

4. Hema oogschaduw: Voor een basic oogschaduw wil ik graag een exemplaar dat niet glittert, maar wel lang blijft zitten. Daarom koos ikDSCN9553 in de winkel voor een mono oogschaduw in een bruin die niet te donker was, maar ook niet te licht (dus precies goed)-nummer 53. De oogschaduw is gelijk aan één van mijn oogschaduw kleuren van Rimmel waar ik al een tijdje vervanging voor zoek. Vreemd genoeg is deze goedkopere oogschaduw van Hema precies wat ik zocht! Al met al dus de perfecte koop…

Gebruik: De matte oogschaduw (echt matte make-up, dus geen glitters) is goed te gebruiken met het bijbehorende kwastje en is goed dekkend. Je kunt de kleur heel licht dragen (zie foto) of lekker donker met wat extra lagen.

Conclusie: De oogschaduw en lipliner zijn nu al twee van mijn favoriete producten geworden, dus in de toekomst ga ik zeker meerdere producten van de Hema make-up afdeling proberen! Helaas gebruiken ze alleen nummers en geen kleurnamen (dat maakt het iets moeilijker om matching colours te vinden), maar verder ben ik er zeer tevreden over. Probeer het een keer uit! De make-up is niet duur, maar het wel waard. Precies waar we van houden…

Klik hier voor meer Hema make-up

Plaats een reactie