Valentijn Gift Ideas voor je Significant Other of BFF

Valentijn is misschien een commerciële dag, maar toch vieren we de dag van de liefde graag met de mensen om ons heen. Op zoek naar een cadeau voor je significant other of gewoon voor je bff? Lees dan maar verder voor onze Valentijn Gift Ideas. Happy Valentine’s Day!

Valentijn Gift Ideas:

Valentine’s Day Filmavond

Geef de film ‘Valentine’s Day’ cadeau aan je BFF (of een Nicholas Sparks film) en organiseer een gezellige Valentine’s Day Filmavond! Don’t forget the Valentine’s Day candy & chocolates 😉

Anti-Valentijn Feest

Over Valentine’s Day gesproken: houd een ‘I Hate Valentine party’ net als in de film! Koop een piñata, zoals deze roze flamingo piñata van Xenos en sla je frustratie voor deze commerciële dag weg met een  piñata stick!

 

 

 

Baked with Love

Liefde gaat door de maag! Verras je geliefde met een ontbijt op bed met hartjes wafels met verse aardbeien en whipped cream en geniet samen van een heerlijk homemade breakfast. Shop hier deze hartjes wafelijzer voor de perfecte homemade wafels.

Candy!

Is je boyfriend niet echt fan van Valentijn cadeaus, maar wel gek op snoep? Verras hem dan met deze childhood dream: een eigen snoepmachine! Vul deze snoepmachine met zakjes met zelfgemaakte harten koekjes of hartjes snoepjes en laat je boyfriend zijn jeugd herleven. Shop hier je eigen snoepmachine bij Xenos!

 

Valentijn Bestsellers

Geen idee wat je moet kopen voor de 14de? Met Valentijn bestsellers kun je eigenlijk niet fout gaan! Neem een kijkje bij deze Rituals Valentijn Bestsellers of bij deze Valentijn cadeausets van Douglas. Liever iets anders dan geurtjes of badschuim? Neem dan een kijkje bij de bol.com of Bijenkorf aanraders.

Bloemen & Kaarten

Een andere geliefde verrassen met Valentijns dag? Kies dan voor een vrolijk bloemetje of een mooie kaart van Greetz. En je kunt natuurlijk ook jezelf verrassen met een mooi bosje bloemen! Perfect om jezelf op te vrolijken tijdens deze winter.

Geen fan van Valentijn, maar wel van Disney? Doe dan deze leuke Buzzfeed quiz om erachter te komen welk Disney nummer perfect is voor 14 februari. Happy Valentine’s Day!

Plaats een reactie