What’s In My Bag – Festival Editie

Het is weer Bevrijdingsdag! Vandaag staan we weer even stil bij wat die vrijheid ook alweer inhoudt en vieren we op een eigen wijze onze freedom. Vandaag een middagje festival gepland? Lees dan maar verder, want vandaag delen we een nieuwe ‘What’s In My Bag?’ en deze keer een Festival Editie 😉 Kijk snel met ons mee!

What’s In My Bag – Festival Editie:

 

Cash/Wallet

Wat losgeld is essentieel tijdens een Festival! Misschien moet je de entree in cash betalen of misschien kom je ergens een kraampje tegen waar je geen festival muntjes of je pinpas kunt gebruiken. Neem dus altijd je wallet mee met wat cash en natuurlijk je identification 😉

 

Sunglasses

Vandaag is het niet zo zonnig, maar meestal is ook een zonnebril een essentieel festival item. Zodra die zon namelijk doorbreekt ben je maar al te dankbaar voor dit handige fashion item.

 

Lipbalm

Ook lipverzorging is natuurlijk essentieel! En als je constant on the move bent is een goede lipbalm natuurlijk de eenvoudigste manier om je lippen te verzorgen en een kleurtje te geven.

 

Hydration

Een flesje water is natuurlijk altijd fijn & handig om mee te nemen, maar helaas mag je deze niet overal mee naar binnen nemen (tassencontrole). Laat je flesje daarom in de auto liggen of drink deze leeg voordat je naar binnen gaat. Zo bespaar je eenmaal binnen ook weer geld aangezien je net nog iets hebt gedronken 😉

 

Mints

De hele dag omringt door street food zonder een tandenborstel? Dan zijn mints of een frisse kauwgom natuurlijk ook een musthave 😉 Liever een beetje extra dental verzorging? Neem dan nog een pakje floss mee.

 

Rain Poncho

Yep, negen van de tien keer regent het tijdens een festival in Nederland. Neem daarom een jas mee met capuchon, een paraplu of een eenvoudige en opvouwbare regenponcho (meestal verkrijgbaar bij Blokker voor ongeveer één euro).

 

Earbuds

Sta je graag vooraan en lekker dicht bij het podium? Grote kans dat je de muziek dan iets te luid vindt. Graag verstandig omgaan met je gehoor tijdens de grote en drukke festivals? Neem dan altijd een pakje Earbuds mee voor extra bescherming. Tijdens de meeste concerten e.d. verkopen ze tegenwoordig ook al oordopjes voor een extra fijne ervaring.

Plaats een reactie