6 fashionitems voor een oneindig budget

Zucht… dan zit je online bij Net-A-Porter en Bijenkorf een beetje te staren naar alle mooie, maar veel te dure, fashionitems. Maar hee, kijken (en dromen!) kan geen kwaad, toch? Want wat zou jij kopen als je een oneindig budget had? Ik weet het maar al te goed en ik laat het je zien. Let’s go!

Schermafbeelding 2015-06-21 om 16.12.431. Acne Pistol Boots. Al jarenlang zit ik te kwijlen bij de Pistol boots: de mega populaire schoenen van Acne. Haast elke fashionblogger, of iemand die maar iets in de modewereld voor stelt, heeft dit paar in haar kast staan. Ze zijn tijdloos, basic en mooi. Voor nu moet ik het maar doen met mijn look-a-likes van Sacha (aanrader trouwens!).

2. Tiffany & Co. ketting. Ik geef mijn favoriete serie Sex and The City maar de schuld. Liefhebbers van de serie weten wel dat daar Tiffany & Co. als een heilige plek wordt gezien. Super mooie sierraden waar je dan, helaas, ook de hoofdprijs voor betaalt. Desalniettemin staat een ketting van Tiffany’s hoog op mijn lijst.

3. Mulberry Willow Tote. Mijn absolute droomtas: de zogenoemde Willow Tote van Mulberry. Maar halleluja, heb je het prijskaartje weleens gezien?! Voor deze prachtige tas moet je meer dan duizend euro neertellen. Duizend. euro. Ik wacht wel totdat ik de loterij ooit win.

4. Rebecca Minkoff Mini Mac bag. De ideale tas als je niet veel mee wilt slepen: de Mini Mac Bag van Rebecca Minkoff. Hier in Nederland zie ik ze niet veel in het straatbeeld, maar bijvoorbeeld in de VS en UK zijn ze hartstikke populair. Logisch ook, want hoe leuk is dit kleine tasje?

5. Marc by Marc Jacobs portemonnee. Ik erger me al lang aan het feit dat portemonnee’s anno 2015 zo belachelijk groot zijn. Ik wil geen clutch, ik wil verdorie gewoon een portemonnee! Gelukkig begrijpt Marc Jacobs mij nog enigzins, want bij Marc by Marc Jacobs maken ze leuke, handige én kleine (!) portemonnee’s. En ze zijn er ook nog in kekke kleuren.

6. Isabel Marant Bobby’s. Je haat ze of je houdt ervan: de sneakers met een ingebouwde hak. Ik vond ze eerst vreselijk, maar nu? Nu vind ik ze super leuk! Ik heb geen idee waar die plotselinge wending vandaan komt, maar ik wil deze leuke Bobby sneakers van Isabel Marant heel graag onder mijn jeans.

Plaats een reactie