De musthaves van deze lente

Het heeft even geduurd, maar de lente is weer aangebroken! Tijd om al die dikke truien weer achter in de kast te gooien en ruimte te maken voor je nieuwe lente items. Benieuwd naar de musthaves van dit seizoen? Lifestyle Journal kiest de beste items voor je uit:

De lange jas: De winkels hangen er al vol mee: prachtige lange jassen van wol, katoen of leer. Genoeg keus voor een mooie tussenjas! Schaf bijvoorbeeld een mooie lange trenchcoat aan van H&M.

Gestreept: Van shirts tot rokken, we krijgen nooit genoeg van een gestreept item! Koop dit seizoen een fijne blouse van de Zara om in te relaxen.

Off-The-Shoulder: Off-The-Shoulder mag weer dit seizoen. Kies voor een mooie top, sweater of jurk. Onze favoriet? De romantische kanten tops van H&M en River Island. 

De Rok: Dit item mag zeker niet missen van je lente wardrobe. En niet zomaar een rok, een rok met split! Kies voor een mooi leren exemplaar met biesjes en splitten van Zara.

De Kleine Handbag: De schattigste, mooiste, maar nog steeds handige handbags maken je lente outfit helemaal af! Ga voor één van de mooie mini citybags van Zara.

Ga fashionable het seizoen door met deze musthave lente items!

 

Plaats een reactie