Tweedehands Winkelen bij United Wardrobe

Gek op winkelen, maar geen zin om al je geld uit te geven aan miskopen of trends? Neem dan eens een kijkje op United Wardrobe! Deze site is ideaal als je niet zoveel wilt uitgeven voor je volgende fashion favoriet of als je graag je kast aanvult met vintage items. Bovendien kun je zelf ook nog wat verdienen door items uit je closet een tweede leven te geven. Nieuwsgierig? Lees snel verder en neem eens een kijkje op deze site. Happy Shopping & Happy Saving!

United Wardrobe:

 

Van vintage Items tot designer musthaves

Bij United Wardrobe kun je eigenlijk overal voor terecht. Van designer dresses tot boeken; deze site heeft het allemaal. Ook musthave items (waar je bijvoorbeeld net te laat voor was) kom je hier vaak tegen. Altijd al een paar Uggs willen hebben of een paar echte Sendra Boots? Geen probleem, deze site heeft er genoeg en voor één derde van de prijs 😉

 

 

Zo werkt het voor de koper

Zodra je een account hebt aangemaakt op United Wardrobe kun je gemakkelijk je favorieten bewaren en krijg je suggesties van de site. Bij een aantal producten is er ook de mogelijkheid om te bieden, maar je kunt altijd nog overleggen bij de advertentie van de verkoper (bij het chatgedeelte). Zodra je een bod gedaan hebt, kan de verkoper nog een tegenbod doen, je bod afwijzen of je bod accepteren. Sommige verkopers doen ook aan ruilen (uit je eigen closer), maar ook dit kan overlegt worden. Verder is het bedrag al inclusief verzendkosten! Het enige wat je nog moet betalen naast het bedrag zijn de transactiekosten van €2, maar af en toe zijn deze afgeschaft voor een dag. Ook kun je bij sommige verkopers bundelen (onder overleg) voor goedkopere verzendkosten. Twijfel je nog over een koop? Je kunt altijd de verkoper even een berichtje sturen voor een aanfoto of voor een vraag over de pasvorm. Ziet het product er toch anders uit dan op de foto’s of is je item beschadigt? Dan kun je deze retour sturen (zie de site voor meer informatie).

Zo werkt het voor de verkoper

Zodra je iets hebt verkocht op United Wardrobe, krijg je vijf dagen de tijd om het product op te sturen. Vervolgens vul je bij je account onder ‘Mijn Orders’ in dat je het product hebt verzonden en hoe je het hebt verzonden. Dit kan bijvoorbeeld met de pakketdienst van Post NL of met postzegels. Zodra de koper je product heeft ontvangen en je item wil houden, vult zij dat in via haar account. Binnen ongeveer 24 uur wordt je bedrag overgemaakt en is je transactie compleet.

Belangrijk voor de koper: Van je vraagprijs op de site ontvang je 90 procent en hier gaan vervolgens nog de verzendkosten van af (die betaal je als verkoper namelijk zelf). Houd hier dus rekening mee wanneer je iets verkoopt! Bewaar ook vast doosjes of koop wat verpakkingsdoosjes of enveloppen bij bijvoorbeeld de Hema, zodat deze kosten er niet later nog extra bijkomen. Zorg er ook voor dat je alles goed afweegt/inpakt, zodat de koper alles netjes ontvangt. Bovendien krijg je zo ook een goede review + nieuwe volgers 😉

Neem eens een kijkje op United Wardrobe en probeer het voor jezelf als koper en verkoper. Happy Shopping!

Plaats een reactie