Let’s Blend! 6 Smoothie Basics voor iedere dag

Een smoothie is perfect als snack of als breakfast. Bij Lifestyle Journal delen we van tijd tot tijd ook graag een fijne sap, maar vandaag pakken we het iets anders aan. We delen namelijk geen recept, maar wel een aantal Smoothie Basics voor de Perfecte Sap! Lees snel verder en probeer ze eens zelf deze ochtend of middag, Enjoy!

Smoothie Basics:

Diepvries Fruit

Een goedgevulde vriezer met verschillende soorten fruit is een must voor de smoothie liefhebber! Bevroren fruit is een stuk goedkoper voor je smoothies en bovendien maakt het je sap ook nog eens lekker dik en stevig. Onze favorieten? Blauwe bes, aardbei & ananas.

 

Amandelmelk of Hennepmelk

Voor onze middag smoothies of ontbijtjes gebruiken we graag amandelmelk of hennepmelk. Deze soorten melk gaan perfect samen met alle andere ingrediënten en zijn ideaal als je geen gewone melk drinkt.

 

Protein Powder (optioneel)

Voor onze pre en after workout smoothie kiezen we graag voor een simpele protein smoothie! We gebruiken onze favoriete ingrediënten en voegen graag nog een paar scoops protein powder toe. Aanrader!

 

Bananen

Bananen zijn een alltime must & favorite voor de meeste smoothies! Gebruik één verse banaan als basis of gebruik een diepvries banaan (snijd bananen in stukjes en vries ze in zakjes in, perfect voor een snelle smoothie).

 

Overig Vers Fruit

Naast bananen en diepvries fruit zijn er nog een aantal verse favorieten die we niet kunnen negeren. Onze favorieten? Verse papaya (in combinatie met bevroren ananas) of frambozen. Perfect voor een snelle en heerlijke smoothie…

 

Extra’s

Denk aan Spirulina poeder, Acai powder, Chia Seeds, Manuka Honey, Cacao Poeder en andere favorieten. Deze extra’s zijn voor de meeste healthy girls een must en kunnen ook echt niet missen in de heerlijke breakfast smoothies of middag sappen.

 Let’s Blend! Probeer eens deze Smoothie Basics voor de perfecte en snelle smoothie. Enjoy!

Plaats een reactie