Van een zomergarderobe naar een herfstgarderobe

De overgang van zomer naar herfst is altijd een beetje lastig. Niet alleen vanwege het weer, maar ook vanwege de kleding. Het is te warm om al dikke truien te dragen, maar het is te koud voor zomerse jurkjes. Wij vertellen je hoe je van zomeroutfits een herfstlook maakt.

pexels-photo

Schuif nog niet alle zomeritems nog niet naar achteren in je kledingkast. Met een paar handige trucjes kan jij deze kleding óók in de herfst aan. Waar het hierbij om draait? Laagjes en slim combineren. Kijk ook eens goed naar de kleuren. Een felblauw of neonroze jurkje is niet helemaal herfst-proof. Bedenk dus goed welk kledingstuk wel of niet qua kleur geschikt is in om het herfstseizoen in te dragen.

T-shirtjes. Shirtjes of blousjes met korte of zelfs geen mouwen zijn het aller gemakkelijkste om te combineren in deze seizoensovergang. Het enige wat je moet doen? Werk met laagjes. Doe er een vest, blazer of jasje overheen.

Witte skinny. Ik houd van de witte skinny! Het ziet er classy uit en het is eindeloos te combineren. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst. Sommigen vinden dat een witte skinny alleen voor de zomerperiode kan. Onzin! In de wat koudere maanden kan je een witte broek ook goed dragen. Combineer het met een simpel shirtje, een lekker warm (lang) vest en enkellaarsjes. Gooi er, als het nodig is, ook nog een zwart leren jasje overheen voor een wat stoerdere look. Probeer bij de witte skinny niet te veel kleur te dragen. Dit is in de zomer leuk, maar in de herfst kan dit er al te snel te zonnig uit zien. Een zwart-wit look is bijvoorbeeld heel mooi en tijdloos.

Jurkjes en shorts. Jouw zomerse jurkjes en shortjes kan je ook goed in de herfst dragen. Doe er een warme panty onder en voilà! Combineer je short met een warme top en of trui. Bij jurkjes met korte of zonder mouwen kan je gemakkelijk iets er over heen doen.

Rokken. Rokken zijn echt perfect voor de herfst! Vooral midi skirts kan je moeiteloos ook in de herfst dragen aangezien ze genoeg lang genoeg zijn om je warm te houden. De wat kortere rokken kan je heel leuk dragen met kniehoge laarzen. Ook nog eens een trend voor het komende najaar!

Sjaals. Een sjaal is je beste vriend het komende seizoen. Met dit fashionitem kan je heel gemakkelijk van je zomeroutfit een herfstoutfit maken. Doe hem om of sla hem over je heen. Warm en fashionable.

Herfstige items. Vind je dat je zomerse items te zomers zijn? Probeer het eens de combineren met kleuren die goed bij de herfst passen. Bijvoorbeeld: bordeaux, donkerblauw, zwart en donkergroen. Door een klein accent in een herfstkleur te doen, zoals een tas of sjaal, kan je het geheel wat in balans brengen.

fashion-person-woman-hand

Plaats een reactie