7 voordelen van koud weer

Een hekel aan koude dagen en alweer verlangend naar de zomer? Don’t worry! Speciaal voor jullie vandaag 7 voordelen van koud weer. Lees snel verder en raak gemotiveerd voor de heerlijke koude dagen die ons nog te wachten staan. 

Misty Woods, Dark1. Motivatie om te sporten: Geen excuses meer dat het te warm is om te sporten of dat je liever op het strand ligt. Koud weer is perfect voor een fijn rondje hardlopen of een andere sportsessie. Schaf de perfecte outdoor sportcollectie aan en ga er lekker een uurtje tegenaan. Van sporten krijg je het toch lekker warm!

2. Najaarscollectie: Herfst en winter betekent truien en warme jassen. Koude dagen zorgen ervoor dat we die heerlijke warme najaarscollectie weer naar voren kunnen halen en ons kunnen omhullen met warme breisels…

3. Feestdagen: Met koud weer komen feestdagen; sinterklaas, kerst en oud & nieuw… Genoeg dagen om alvast vol te plannen en naar uit te kijken!

4. Warme gerechten: Koud weer is een perfect excuus voor warme appeltaart, appelflappen en een stevige stamppot. Maak je eigen healthy variant of indulge in a store-bought snack.

5. Night in: Chick flick, zacht kleedje en warme chocolademelk. Do we need to say more…?

6. Minder insecten: Minder dikke spinnen, wespen en kevers. Met koud weer gaan niet alleen de vogels weg, maar ook alle insecten die we de hele zomer proberen te ontwijken.

7. Goed voor je huid: minder wallen, je verbrandt meer vet, je slaapt beter als het niet te warm is en je poriën raken minder snel verstopt. Al overtuigt..?

Plaats een reactie