3x Hemsley & Hemsley Recepten voor Pasen

Het is weer Goede Vrijdag en Paasweekend komt eraan! Daarom vandaag geen normaal recept, maar drie Hemsley & Hemsley Recepten voor Pasen. Lees snel verder en probeer deze snacks eens zelf. Happy Easter!

Hemsley & Hemsley Recepten voor Pasen:

 

Gingerbread Cupcakes with Vanilla Maple Frosting

Cupcakes voor Pasen met Frosting & Decoratie: Deze cupcakes zijn de perfecte snack voor Pasen! Bekijk hieronder het recept en maak deze cupcakes dit weekend eens zelf. Waarom favoriet? Deze cupcakes hebben de perfecte frosting en zijn heel gemakkelijk te decoreren. Ook heel leuk om samen met jongere kinderen van de familie te maken en te versieren.

Zo maak je ze zelf: Klik hier voor het volledige recept en maak deze Gingerbread Cupcakes eens zelf. Enjoy!

 

Chocolate Easter Nests

Pasen Chocolade Nestjes: Deze Nestjes zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens heel lekker! Perfect als onderdeel voor een snack of dessert tijdens Pasen en gemakkelijk te decoreren. Lees snel verder voor het recept, maak ze eens zelf en versier met kleine kuikentjes (verkrijgbaar bij Xenos). Aanrader voor Pasen!

Zo maak je ze zelf: Klik hier voor het volledige recept en maak deze Chocolate Easter Nests eens zelf. Enjoy!

 

Marzipan Easter Bunnies

Marsepein Paashaasjes: Deze Paashaasjes zijn gemaakt van Hemsley & Hemsley’s eigen versie van marsepein! Deze marsepein is minder zoet en perfect voor deze Easter Snack. Bovendien zijn deze Paashaasjes gemakkelijk zelf te maken en ideaal als je op zoek bent naar een leuke lekkernij voor Paasweekend. Lees snel verder, want het recept staat hieronder. Enjoy!

Zo maak je ze zelf: Klik hier voor het volledige recept en maak deze Marzipan Easter Bunnies eens zelf. Enjoy!

 

Probeer eens één van deze drie perfecte Hemsley & Hemsley recepten (of meer!) en creëer je eigen leuke lekkernij voor de komende dagen. Gemakkelijk te bewaren en ook niet al te moeilijk. Happy Easter!

Plaats een reactie