Aanrader van deze week: The Honey Spoon

Al eerder schreef ik over mijn nieuwste ontdekking in dit berichtje over De Perfecte Munt Thee van Restaurantkwaliteit: The Honey Spoon. Onbewust van deze naam (ik zocht naar ‘honing lepel) kon ik nergens online deze ideale lepeltjes vinden. Ik probeerde verschillende online shops en bezocht zelfs de Makro, maar nergens kon ik de lepels vinden… Totdat ik ergens de simpele vermelding van ‘honey spoon’ zag staan. Je raadt het al: de lepels zijn onderweg. Lees snel verder voor onze aanrader van vandaag: The Honey Spoon!

the honey spoon

The Honey Spoons worden verkocht in een verpakking van twintig! Zo kun je weer een tijdje vooruit en af en toe genieten van een heerlijk thee momentje 😉

 

The Honey Spoon

Wat is dat dan, een honing lepel? Deze lepel is ideaal en een echte musthave voor de munt thee drinkers onder ons 😉 Het is een lepeltje van plastic met een klein kuipje waar precies genoeg honing in zit voor de perfecte kop thee! Je hebt ze misschien al eerder gezien! In de meeste restaurants wordt de munt thee namelijk geserveerd met zo’n handig lepeltje.

 

Bestellen

Honey Spoons zijn te koop in een grote dispenser of in een verpakking met twintig honing lepels. Eén honing lepels is zeven gram en ideaal voor je kopje thee. Ik kocht een pakje met twintig lepels bij Disposable Discounter voor slecht €4,95! Hier kwam helaas nog wel acht euro verzendkosten bovenop, maar aangezien de lepels haast nergens te koop zijn was ik maar al te blij om deze aankoop te maken. Klik hier om je eigen honey spoons te bestellen en het perfecte kopje thee te maken. Enjoy!

 

Gratis Proefpakketje

Yes, wij zijn gek op gratis proefpakketje! Tijdens mijn zoektocht kwam ik er ook voor The Honey Spoon eentje tegen. Klik hier om zelf je proefpakketje met honing lepels aan te vragen en dit product te testen.

 

Meer weten over dit product? Ga dan naar honeyspoon.nl!

Plaats een reactie