Een gemakkelijke en snelle maaltijd. Daarbij denk ik al snel aan wraps. Even snel een vulling maken en hoppa: klaar! Een nieuwe favoriet van mij is deze wrap met gegrilde groente en geitenkaas. Een lekker smaakmakertje die je in een mum van tijd bereidt. Bon appetit!
Wat heb je nodig?
- wraps (naar eigen hoeveelheid)
- 1 paprika
- 1 courgette
- potje kant-en-klare pesto
- zak rucola (dit mag je ook vervangen door ijsbergsla)
- een paar schijfjes geitenkaas
- zakje walnoten
- olijfolie
- zeezout
- zwarte peper
Wat moet je doen?
- Was de paprika en courgette en snijd ze vervolgens in dunne plakjes.
- Je kan nu het volgende doen: of je grilt de groente in de pan of je stopt ze in de oven. Maar sprenkel er eerst wat olijfolie en een beetje zeezout en zwarte peper overheen.
- Als je ze in de oven doet, laat de plakjes paprika en courgette ongeveer 30 minuten in de oven staan op zo’n 180 tot 200 graden. Meer liefhebber van de pan (en van het snelle koken)? Grill ze dan kort in de grillpan.
- Sprenkel een beetje water op de wraps en leg ze vervolgens in de oven of magnetron voor 1 à 2 minuten.
- Haal de wraps er weer uit en smeer een laag pesto erop. Vervolgens doe je de groente, walnoten, rucola en tot slot de geitenkaas er bovenop. Even oprollen en smullen maar!
Deze wrap kan je warm opeten, maar je kan hem ook bewaren in de koelkast voor een later moment. Perfect dus om deze groente en geitenkaas wrap als lunch mee te nemen!