Havermoutkoeken met rozijnen

Zin in een extra groot koekje, maar ook een healthy snack? Maak deze grote havermoutkoeken met rozijnen! Zo gemaakt en het lekkerst warm. Lees snel verder voor het recept van deze koeken en eet ze als ontbijt of snack. Enjoy!

DSCN6400Benodigdheden (voor 2 koeken):

  • 50 gram havermout
  • 75 gram rozijnen
  • 75 gram amandelmeel
  • Eén ei
  • Een snufje zout
  • Twee eetlepels ahornsiroop
  • Twee eetlepels kokosolie (gesmolten)

Zo maak je ze:

– Verwarm de oven voor op 180 graden.

– Mix het ei, de ahornsiroop en kokosolie met een garde in een kom.

– Voeg nu alle andere ingrediënten toe (behalve de rozijnen) en mix deze samen.

– Roer met een grote lepel de rozijnen door het mengsel.

– Kneed twee grote ballen van je mengsel en vorm ze in twee grote koeken.

– Doe je twee koeken op een bakplaat bekleed met bakpapier en plaats ze in de oven.

 Haal de koeken na 20 minuten weer uit de oven, eet als ze nog lekker warm zijn en geniet van je lekkere grote havermoutkoeken met rozijnen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.