Leuk merk: ZAG Bijoux

De afgelopen jaren domineerden de opvallende en prominente statement-kettingen het modebeeld. Maar nu zijn de minimalistische sieraden weer terug van weg geweest. Een leuk sieradenmerk waar minimalisme voorop staat is ZAG Bijoux. Lifestyle Journal vertelt je erover!

FullSizeRender-8

Ik was op zoek naar mooie, leuke én minimalistische sieraden om mijn juwelendoosje weer wat aan te vullen. Opeens stuitte per toeval ik op ZAG Bijoux: een merk met mooie sieraden. En ik kon het niet laten om het níét te delen! ZAG Bijoux komt uit Parijs en heeft inmiddels een aantal (online) verkooppunten in Nederland. Een paar BN’ers, zoals Doutzen Kroes en Nicolette van Dam, zijn al met dit leuke merk om hun nek of pols gespot.

ZAG Bijoux staat bekend om zijn eenvoud. De armbanden, kettingen en oorbellen zijn voorzien van een minimalistisch hangertje of plaatje. De sieraden worden gemaakt van stainless steel en zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rosé. Ook zijn de sieraden van ZAG nikkelvrij en hypoallergeen. Goed nieuws voor gevoelige huidjes dus! Daarnaast wordt er vaak twee jaar garantie bij de aankoop gegeven.

Voor een sieraad van dit merk betaal je gemiddeld zo’n 15,- tot 25,- euro. Je kan ZAG Bijoux vaak kopen bij verschillende sieradenboetiekjes verspreid over Nederland. Online is het verkrijgbaar bij webshops zoals Mirazo en Luxedy. Wil je meer weten over ZAG Bijoux? Volg ze dan op Facebook of Instagram.

Fijn weekend!

 

Plaats een reactie