Homemade Fruitijsjes

Vandaag was de eerste zomerdag van het jaar en dat vieren we natuurlijk met een heerlijk ijsje! Maar niet zomaar een ijsje, een heerlijk Homemade Fruitijsje. Lifestyle Journal deelt drie heerlijke ijssmaken om je vingers bij af te likken. Want wat is er nou beter dan een heerlijk healthy homemade ijsje?

DSCN7452

Voor deze Homemade Fruitijsjes kun je bijvoorbeeld ijspinguïns van Tupperware gebruiken of je eigen gebruikelijke manier van ijsjes maken! Hieronder drie heerlijke healthy varianten om te proberen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen combi’s bedenken. Enjoy!

Kokoswater-Perzik-Mango ijsje:

Vul de vormpjes ongeveer driekwart met kokoswater. Snijd nu een perzik en een halve mango in kleine blokjes en verdeel ze over de vormpjes. Half perzik, half mango ijsje? Voeg dan eerst het ene fruit aan de vormpjes toe en dan pas de andere.

Amandelmelk-Appel-Kaneel ijsje:

Vul de vormpjes driekwart met amandelmelk, voeg een snufje kaneel toe en roer deze goed door de melk heen. Snijd een appel in hele kleine blokjes en verdeel deze over de vormpjes. Roer nog even goed door de melk, zodat de appel goed verdeeld wordt.

Yoghurt-Aardbei-Kokos ijsje:

Doe wat Griekse yoghurt in de vormpjes met een theelepel en vul ze voor driekwart. Snijd nu ongeveer twee aardebeien per vormpje in kleine stukjes, voeg wat gemalen kokos toe en roer alles goed door elkaar heen!

Kies of bedenk je eigen smaak, zet een paar uur in de vriezer en geniet van je Homemade Fruitijsjes!

DSCN7454

Plaats een reactie