Lentekriebels: 6 Lente Recepten van AH

We verlangen naar de zon en de lente en eigenlijk niet alleen voor onze kledingkast. Ook in de keuken zijn we toe aan iets lichts en vrolijks. Daarom vandaag: 6 Lente Recepten van Albert Heijn. Van deze recepten krijg je de lente in je bo(w)l en zet je volgende week een paar heerlijke maaltijden in een handomdraai op tafel. Enjoy!

AH Lente Recepten:

Zes recepten van AH, zodat je deze week al helemaal in de lente stemming komt! Lees snel verder en probeer ze eens zelf. Enjoy!

 

1. Aardappelsalade met Bietjes en Zalm

Dit is een: Hoofdgerecht

Een lekkere kleurrijke salade! Dit is een hoofdgerecht voor vier personen en de bereiding duurt ongeveer twintig minuten. Klik hier voor het recept.

 

2. Quinoasalade met Bietjes en Pompoenpitten

Dit is een: Hoofdgerecht

Een lekker receptje als je op zoek bent naar een frisse & goedgevulde lunch. Klik hier voor de video en maak dit gerecht eens zelf. Recept voor één persoon.

 

3. Ramen met Spek, Paksoi en een Eitje

Dit is een: Hoofdgerecht

Een lekkere noedelsoep met paksoi en krokante spekjes. Dit is een hoofdgerecht voor vier personen. De bereidingstijd duurt 25 minuten. Klik hier voor het recept en probeer het eens zelf. Enjoy!

 

4. Pho met Vietnamese Bouillon

Dit is een: Hoofdgerecht

Een heerlijke Pho met zelfgemaakte bouillon. Een heerlijke maaltijd voor één persoon. Klik hier voor de video en maak dit recept eens zelf voor je volgende lunch of diner.

 

5. Hüttenkäse met Avocado, Ei en Jonge Bladsla

Dit is een: Ontbijtgerecht

Een luxe ontbijtbowl dat je eigenlijk ook als lichte lunch kunt maken. Klik hier voor het recept en probeer dit ontbijt/deze lunch eens zelf. Voor twee personen.

 

6. Paddenstoelen met Knoflook en Prei

Dit is een: Bijgerecht

Een lekker bijgerecht voor de fan van paddenstoelen. Klik hier voor het recept en probeer dit bijgerecht voor vier personen eens zelf. Enjoy!

 

Plaats een reactie