Ontbijt Special #27: Rijstwafel Ontbijt

Eens iets anders dan smoothies, eieren en breakfast bowls? Probeer dan eens één van deze vier Rijstwafel Ontbijt Ideeën! Snel gemaakt, vol goede ingrediënten en lekker vullend om je ochtend mee te beginnen. Enjoy!

Rijstwafel Ontbijt

Kies één van deze vier Rijstwafel Ontbijt Ideeën of maak een mix van verschillende rijstwafels, zoals op de foto hierboven!

 

Avocado Rijstwafel

Nodig: één rijstwafel, een halve avocado, een beetje citroensap, een snufje zeezout, een klein beetje slasaus/yoghurt of veganaise.

Zo maak je het: Besmeer een rijstwafel met een ingrediënt naar keus (een beetje slasaus/yoghurt of veganaise). Snijd een halve avocado in dunne schijfjes en beleg de rijstwafel ermee. Sprenkel vervolgens een klein beetje citroensap (voor een extra kick) over de rijstwafel en voeg nog een klein beetje vers gemalen zeezout toe.

 

Komkommer Rijstwafel  

Nodig: één rijstwafel, een beetje slasaus (naar keus), een stukje gewassen komkommer (met of zonder schil).

Zo maak je het: Besmeer een rijstwafel met een dun laagje slasaus naar keus. Je kunt eventueel ook voor een beetje Griekse yoghurt kiezen voor een fris ontbijtje. Beleg de rijstwafel met wat reepjes gewassen komkommer (met of zonder schil) en geniet van deze simpele Komkommer Rijstwafel!

 

Kiwi Rijstwafel

Nodig: één rijstwafel, een klein beetje Griekse yoghurt (perfect dik om mee te besmeren!), één kiwi.

Zo maak je het: Besmeer de rijstwafel met een dun laagje Griekse yoghurt. Snijd de kiwi in dunne schijfjes of in kleine partjes en beleg je rijstwafel met het zachte fruit. Maak ook eens met ander fruit en geniet van je Kiwi Rijstwafels als ontbijtje!

 

Amandel Pasta Rijstwafel

Nodig: één rijstwafel, een beetje amandel pasta, een halve groene appel.

Zo maak je het: Besmeer een rijstwafel met een dun laagje amandel pasta. Beleg de rijstwafel vervolgens met dunne schijfjes, gewassen groene appel (met of zonder schil). Groene appel is namelijk perfect in combinatie met amandel pasta. Enjoy! 

Plaats een reactie