Karlijns photo diary – week #26

Een photo diary van een halve week, maar dat mag de pret niet drukken! Terwijl ik op een terrasje zit op Schiermonnikoog, kan je zien wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan. Kijk maar mee naar het Photo Diary van week #26!

IMG_2364

Zul je net zien: ben je alleen thuis, kom je opeens de meest vreemde insecten in huis tegen. Brrrr!

IMG_2371

En weet je opeens ook niet meer hoe de wasmachine werkt. Oh well, gelukkig hebben we nog het logisch verstand!

IMG_2373

Lekkere lunch: bitterballen op brood. Gewoon, omdat het kan.

FullSizeRender

En ’s avonds stond dit op het menu: wraps met gegrilde groenten, rucola, geitenkaas, tomaat en pesto. Erg lekker en vooral lekker licht, aangezien ik later op de avond bootcamp had.

IMG_2381

Na bootcamp stond mij nog een “leuk” klusje te wachten. Ik moest de container aan de straat zetten waar 10 ROTTE VISSEN in zaten. Ik heb in mijn leven nog nooit zo’n verschrikkelijke stank geroken en de hele straat zat vervolgens onder het vieze drab. Wie goed kijkt, kan op de foto het spoor zien lopen. BAH!

IMG_2372

Mooi gezicht: het balkje van Journalistiek is nu helemaal vol. Alle 240 EC’s behaald!

IMG_2386

Op een vieze stoel op weg naar Groningen. Er stond een bezichtiging gepland! Helaas is het ‘m niet geworden.

IMG_2390

Op het station kocht ik een potje tijgerbalsem omdat ik veel last heb van een stijve nek en schouders. Wat een bijzonder goedje is dit, zeg! Ik heb het die avond meteen gebruikt en ik moet zeggen, het werkt echt!

IMG_2387

Zo breng ik tegenwoordig mijn meeste avonden door. Languit op de bank kijkend naar Gilmore Girls op Netflix. Ik ben verslaaaaaaafd.

IMG_2363

Mini DIY-projectje op de planning: deze oude lantaarntjes van IKEA wit verven! Volgens mij zijn ze dan net een stukje leuker.

FullSizeRender[1]

Terwijl ik naar de stad liep, kwam ik deze gigantische boot tegen. Wat een ding! Met maar liefst drie verdiepingen.

IMG_2410

Pasta time! Het werd pasta met onder andere spinazie, tomaat en pesto. Erg lekker!

IMG_2393

Na een zwaar lesje bootcamp met de voetjes omhoog, in mijn roze badjas, wokkels eten terwijl ik naar Gilmore Girls kijk. Guilty pleasure. 

IMG_2425

Al mijn pakketjes werden tegelijkertijd bezorgd. De postbode zal ook wel denken… haha! Ik had nog wat dingetjes nodig voor de zomer, maar helaas gaat de helft van al mijn bestellingen weer terug.

IMG_2426

Onder andere omdat er een gat in mijn nieuwe broek van ZARA zat! Met gat en al kwam ‘ie aan Niet een hele goede service en kwaliteit dus… Zonde, wat de broek was wel heel mooi en zat lekker.

IMG_2435

En we zijn weer aangekomen bij de laatste foto van deze week. Ik pakte mijn koffer in aangezien ik vrijdag een paar dagen naar Schiermonnikoog ging. Tot volgende week!

Plaats een reactie