Aanrader: Body By Simone Dance Cardio Workout

Als je snel de neiging hebt om af te haken tijdens een workout dan is deze workout iets voor jou! Body By Simone is super motiverend en haar workouts zijn heerlijk afwisselend, zodat je toch nog de energie & motivatie vindt om door te blijven gaan. Nog niet overtuigt? Probeer het dan eens zelf!

Body by Simone

Deze workout is speciaal ontwikkeld door fit for free, Sweaty Betty & LA celebrity trainer Body By Simone, zodat je ook thuis gewoon gratis fit kunt worden! Wie heeft er nog een sportschool nodig?

De workout

Workout: High Intensity Dance Workout

Soorten oefeningen: van alles komt aan bod in deze high intensity workout! Van jumping jacks tot plank oefeningen; je hart gaat flink tekeer 😉

Benodigdheden: 

  • Een yoga mat of een sportmatje (er komen wat cardio oefeningen tussendoor waar je een matje voor nodig hebt
  • Twee gewichtjes of twee waterflesjes als je geen gewichtjes in huis hebt (ik gebruikte even snel twee even zware boeken)
  • Een flesje water om tussen de oefeningen door weer even tot adem te komen
  • Een haarbandje -> je gaat flink zweten en een haarbandje is een echte musthave voor deze workout. Vooral als je kort haar hebt! Lang haar kan in een staart+eventueel nog een haarbandje.
  • Eventueel: een sporthandoekje voor de verdiende zweetdruppeltjes 😉

 

Body by Simone Dance Cardio Workout

Deze workout is nog vrij intens en je beweegt erg veel achter elkaar! Toch is de workout goed vol te houden door de afwisseling. Als je al het op en neer springen net zat bent, komt er een yoga-sessie tussendoor! En als je al die intense oefeningen weer zat bent, komt er weer een fijne dance oefening tussendoor! Vooral als je mee beweegt op het ritme van de muziek, is deze workout niet alleen goed vol te houden maar ook nog eens erg leuk. Bovendien is het altijd een goed gevoel als je een workout van 40 minuten hebt afgerond 😉 Aanrader!

Plaats een reactie