Thee-fruit combinaties

Vandaag deel ik mijn lekkerste thee-fruit combinaties! Een schijfje citroen doet al snel wonderen in een kopje heet water… Lees snel verder en geniet van een heerlijk heet bakje. Enjoy!

Thee-Fruit Combinaties

Vooral ’s ochtends gaat er niets boven een heerlijk kopje thee met verse citroen!

Dit zijn mijn lekkerste thee-fruit combinaties:

 

Citroen-Honing

Keelpijn? Probeer dan eens een heerlijk kopje thee met een paar verse citroenschijfjes en een theelepel honing! Erg lekker, maar ook effectief 😉

Zwarte thee-Citroen

Een kopje zwarte thee is net even iets lekkerder met een schijfje verse citroen! Een heerlijk kopje thee met een citrus smaakje…

 

Citroen-Gember

Liever iets scherpers dan iets zoets? Probeer dan wat geraspte of gesneden gember voor een extra kick in je kopje thee 😉 Erg lekker in combinatie met wat verse citroen…

 

Zwarte thee-Framboos-Munt

Framboos in de thee is misschien niet heel gebruikelijk, maar wel erg lekker! Een lichte framboossmaak past goed bij de zwarte thee en de munt maakt het plaatje helemaal af.

 

Detox-Citroen-Kaneel

Detox thee is soms best fruitig! Een stokje kaneel past hier goed bij om je thee net even iets lekkerder te maken. Kaneel niet de juiste combi? Probeer dan een lekker schijfje citroen in de detox thee voor een lekker kopje.

 

Sinaasappel-Kaneel

Deze combinatie gaat goed samen met een lekker kopje Chai thee. Gebruik een kaneelstokje en een schijfje sinaasappel voor het perfecte kopje thee.

 

Citroen/Sinaasappel-Chai

Chai thee is net even iets lekkerder met een beetje zoetigheid. Probeer een schijfje citroen of sinaasappel voor een fijne zoete smaak aan je kopje Chai thee.

 

Munt-Honing

Heerlijk als het koud is: een kopje thee met verse munt en honing! Ook erg lekker met wat schijfjes citroen erbij, maar de combinatie van verse munt en honing is meestal al genoeg.

 

Matcha-Citroen

Matcha Green Tea heeft een eigen smaak, waar je eerst misschien een beetje aan moet wennen als je niet zo vaak thee drinkt. Ik ben gek op een schijfje verse citroen in de thee en ook bij een kopje Matcha thee is citroen een perfecte combi…

Plaats een reactie