Review: Clinique anti-blemish solutions masker

Ons beauty-hartje gaat sneller kloppen bij mooie nagellakjes, fijne foundations en goede huidverzorgingsproducten. Toen ik dit masker van Clinique in de winkel spotte, was ik meteen enthousiast aangezien ik er al veel goede verhalen over had gehoord. Tijd om het zelf eens te testen!

Clinique anti-blemish solutions masker

Ik heb geluk gehad. Normaal kost dit anti-blemish solutions masker van Clinique een lieve duit. Maar liefst €30,- moet je voor dit masker neertellen en dat vind ik vrij belachelijk. Maar gelukkig zag ik ‘m op miraculeuze wijze in het schap liggen met een vette 50% sticker erop. Kijk, dat zijn betere bedragen! Ik rekende het masker af en ik heb het inmiddels al een aantal keren gebruikt.

Het Clinique anti-blemish solutions masker is vooral bedoeld voor de onregelmatige en vette huid. Degenen die af en toe een pukkel hier en daar hebben in combinatie met een glimmende huid, hebben dus vooral baat bij dit maskertje. Hij is gemaakt op kleibasis en dat zorgt ervoor dat de poriën diep gereinigd worden en dat de huid minder glimt.

Clinique anti-blemish solutions masker

Clinique staat bekend om haar huidvriendelijke en dermatologisch geteste producten. Dit masker bevat daarom geen parfum, iets wat de huid flink kan irriteren. Een groot pluspunt dus dat dit ingrediënt er niet in zit! Daar staat tegenover dat het masker dus geurloos is.

Het wordt aangeraden om dit masker wekelijks te gebruiken. Je brengt een laagje, niet te dik en niet te dun, op een gereinigde huid aan en je laat het zo’n vijf tot tien minuten zitten. Vervolgens spoel je het er met lauwwarm water af. Ikzelf gebruik ‘m vaak net voordat ik de douche in ga. Onder de douche haal ik het er af.

Clinique anti-blemish solutions masker

Na gebruik voelt mijn huid inderdaad minder vettig aan en zelfs eventuele pukkeltjes lijken minder te zijn geworden. Het nadeel met kleimaskers is vaak dat je huid na gebruik trekkerig en droog aanvoelt, maar dat is met dit masker van Clinique helemaal niet het geval. Nog een pluspunt dus! Ik ben zelf heel tevreden over dit masker en gebruik ‘m elke week trouw zonder dat ik er een geïrriteerde of droge huid aan over houd. Mijn huid is juist rustiger en minder vet. Heel fijn!

Zelf benieuwd geworden naar het Clinique anti-blemish solutions masker? Je koopt ‘m voor €30,- bij de parfumerie. En goed nieuws! Op dit moment geldt er 25% korting op alles van Clinique bij Douglas. Meer weten over fijne maskers? Onlangs schreven we ook een review over dit fijne masker van Lush. Bekijk ‘m hier.

Clinique anti-blemish solutions masker

Plaats een reactie