Lente Nail Art – Hello Spring!

Maart is weer begonnen en de lente is onderweg (en hopelijk ook de zon!). Om alvast in een zonnige sfeer te komen deel ik vandaag een Lente Nail Art Tutorial! De perfecte Nail Art om de lente te verwelkomen. Lees snel verder en maak je nagels ‘spring ready’.

Lente Nail Art

 

Vandaag delen we de leukste & mooiste Lente Nail Art ideeën! Kies er één uit en probeer het eens zelf voor een mooie ‘Hello Spring’ Nail Look.

 

Dominante hand:

Ik ben zelf rechts, dus voor een iets moeilijkere Nail Art Look probeer ik graag uit op mijn linkerhand (zie hierboven). Gebruik een dunne Nail Art Pen voor mooie dunne lijntjes en een meer precieze look. Begin met een basislaag in een mooie lente kleur (zie foto hieronder) en maak je vormpjes af met een leuk diamantje! Niet zo handig met je handen? Ga dan voor een madeliefjes nagellak look (zie foto hieronder). Deze look is ook perfect voor op de nagels van je dominante hand.

DSCN0969

 

 

Vormpjes:

Om mooie vormpjes te maken op je nagels is het belangrijk om de basislaag goed te laten drogen. Vervolgens maak je met een zwarte lak de omtrek van de vormpjes die je wilt maken. Gebruik eventueel google afbeeldingen voor wat inspiratie. Bijvoorbeeld een afbeelding van een mooie bloem. Als je het begin hebt gemaakt, kun je de vormpjes in gaan kleuren met je favoriete bijpassende lak.

DSCN0983

Andere hand:

Lakken met je niet dominante hand kan best lastig zijn. Daarom voor deze hand een iets makkelijkere Lente Look, namelijk madeliefjes! Gebruik een gouden of gele lak om een stipje te maken en gebruik een witte lak voor de bloemblaadjes. Maak af met een klein steeltje en voilà! Je Easy Lente Look is af.

Variant:

Liever een iets moeilijkere look (hello uitdaging!). Probeer dan om deze schattige vogeltjes te maken op je nagels (zie foto hieronder). Gebruik een dunne Nail Art Pen of een tandenstoker om de dunne lijntjes te maken.

 

DSCN1005

 

De nagellak gebruikt voor deze tutorial:

  1. Een groene Nail Polish voor de basis. Ik heb gekozen voor een lichtgroene Nail Polish van H&M.
  2. Een zwarte en rode Nail Polish  van Hema en H&M voor de bloemetjes en een dunne Nail Art Pen voor de dunnere lijntjes (je kunt ook een tandenstoker gebruiken).
  3. Een doorzichtige nagellak van een nagellaksetje. Een doorzichtige lak voor een tweede laag, zodat je nagellak extra lang blijft zitten!

DSCN1009

 

 

Wat extra bling op je nagels? Probeer dan eens wat diamantjes of studs! Het setje hieronder is van River Island. Voor deze Nail Art Tutorial heb ik gebruik gemaakt van de zwarte en grijze diamantjes.

DSCN1013

Plaats een reactie