Karlijns Photo Diary – week #10

School, veel eten en een hoop gezelligheid: kijk mee naar wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan in mijn Photo Diary van week #10!

IMG_0209

De afgelopen week was ik natuurlijk bezig met de blog. Kijk eens hoe mooi de mobiele versie van Lifestyle Journal eruit ziet?! Je kan ons dus ook heel gemakkelijk op je telefoon volgen.

FullSizeRender[1] kopie 2

Maandagavond stond er weer een lesje bootcamp op het programma. Ik was een tijdje niet gegaan wegens griep en scheenbeenklachten, maar nu moest ik er weer aan geloven. Halloooo spierpijn!

FullSizeRender

Dinsdag had ik college in Zwolle en had ik dus weer een treinritje voor de boeg. Heerlijk trouwens dat het de afgelopen dagen zulk zonnig weer is. Ik maakte er een foto van vanuit de trein.

FullSizeRender

Ik zag een tijdje later dit leuke nieuws op de website van Glamour voorbij komen. Weekday, het modezusje van H&M, komt naar Groningen. Super leuk! Ik kan niet wachten totdat ze de deuren openen. Wanneer ze open gaan, is overigens nog niet bekend.

FullSizeRender[1]

De volgende dag werkte ik de hele dag aan school, maar ik ging tussendoor ook even naar buiten. Had ik al over het zonnige weer geschreven?! Met dit weer vind ik het ook veel lekkerder om naar buiten te gaan. Ik liep naar de AH om boodschappen voor vanavond te halen… (PS. en nee ik ben in het echt geen 3 meter lang haha).

IMG_0284

Ik haalde ingrediënten voor dit pastagerecht naar recept van 24 Kitchen. Deze pasta met spinazie en pesto is echt heel lekker! Heel gemakkelijk en snel klaar te maken, maar wel groots resultaat. Dit recept moet je absoluut een keer proberen!

FullSizeRender kopie

In de supermarkt wierp ik ook snel een blik op het tijdschriftenschap. Deze nieuwe LINDA. meiden ging mee naar huis. Fijn leesvoer!

FullSizeRender[2]

’s Avonds gingen we weer bootcampen! Daar zijn geen foto’s van, maar wél van het ijsje achteraf. Je moet je soms ook belonen, toch? Met een softijsje met discodip weliswaar.

FullSizeRender[1] kopie

Ik kreeg nieuwe boeken binnen die ik (en thanks to mom) besteld had: De Amerikaanse prinses van Annejet van der Zijl en Lieveling van Kim van Kooten. Ik ben heel benieuwd naar beide boeken! Wellicht kan je binnenkort recensies op Lifestyle Journal verwachten.

FullSizeRender[2] kopie

Pizza time! Dit is een verse pizza van Albert Heijn en voor een kant-en-klare pizza is ‘ie echt heel lekker!

FullSizeRender[3]

Ondertussen keek ik een nieuwe aflevering van House of Cards. Ik moet er eerlijk gezegd nog wel even in komen. Ik vond de andere seizoenen namelijk wat spannender en interessanter. Maar wat nog niet is, kan nog komen!

FullSizeRender[4]

’s Avonds ging de laptop en het schoolwerk aan de kant: game night! Samen met een vriendin speelden we vrijdagavond urenlang op de Wii. Heerlijke guilty pleasure, zo’n Wii.

IMG_0338

En over guilty pleasures gesproken… we maakten nacho’s uit de oven en hadden er nog andere snacks bij. Dit is wel echt een hele gezonde week met alle ijsjes, pizza’s en nacho’s zo op een rij (verder heb ik een heel gezond leven, hoor).

FullSizeRender kopie 2

En we zijn weer beland bij zaterdagavond en -nacht. Samen met een groepje gingen we wat drinken en  vervolgens ook een potje poolen. En dat eindigde weer in een nachtje in ’t Café.

FullSizeRender[2] kopie 2

De volgende dag zat ik weer fris en fruitig achter de laptop om bezig te gaan met school en met Lifestyle Journal.

Tot volgende week! 

Plaats een reactie