Boxing Workout Favorites: Haal het beste uit je workout!

Eén van mijn meest favoriete workouts is boxen! Om het beste uit mijn workouts te halen, gebruik ik altijd een aantal favoriete accessoires. Ook een fan van boxen? Lees dan verder voor mijn Boxing Workout Favorites. Happy Workout!

Boxing Workout Favorites:

 

Doutzen Sport Cropped Hoodie

Tijdens een box-workout beweeg je veel en krijg je het al snel warm. Daarom is een hoodie de perfecte sporttop! Dit exemplaar van Doutzens sportlijn is ideaal voor boxen en ook nog eens fashionable 😉

(shop hier voor €32,99)

 

 

Adidas Performance Boksschoenen

Als je graag je kicks oefent tijdens een workout is een paar goede boksschoenen essentieel. Shop bijvoorbeeld een hoog exemplaar van Adidas om blauwe plekken te voorkomen.

(shop hier voor €79,99)

Everlast Evergel Sportbandage

Een paar te dikke sporthandschoenen maken een workout als snel boring. Wissel daarom eens af en gebruik een paar Evergel Sportbandages. Zo wordt je workout moeilijker en haal je meer uit je training.

(shop hier in de sale voor €25,45)

Sport-bh Medium Support

Een goede sporttop is perfect als je het snel warm krijgt tijdens het sporten. De tops van H&M zijn niet al te duur en gaan lekker lang mee.

(shop hier voor €12,99)

Tunturi Verstelbaar Speed Robe

Iets meer werken aan je conditie en snelheid? Dan is een Speed Robe een echte musthave! Combineer je box training met verschillende springtouw oefeningen en werk zo aan een topconditie.

(shop hier voor €7,99)

Nike Studio Wrap 4

Luxe Veterschoenen kunnen soms tijdrovend of warm zijn. Gelukkig is er nog een andere optie! Deze Studio Wraps van Nike zijn niet alleen ideaal voor yoga, maar ook perfect voor tijdens je box workout…

(shop hier voor €60)

Bruce Lee Boxing Wraps

Deze Boxing Wraps zijn iets dikker (je kunt zelf kiezen hoe je ze omwikkelt) en ideaal als je iets anders wilt dan de standaard box handschoenen!

(shop hier voor €9,95)

Boksbalset Rumble

Als je graag thuis sport, maar niet erg veel ruimte hebt, dan is deze boksbalset van Rumble perfect. Bovendien komt deze set met een paar box handschoenen en is de bokspaal zeer gemakkelijk in gebruik. (Ook erg leuk om je eigen workouts te bedenken bij dit set!).

(shop hier in de sale voor €94,95)

Solid Black Active Leggings

Op zoek naar een paar sport leggings waar je ook goed in kunt bewegen? Dan is deze legging perfect! Deze Solid Black Active Leggins zijn lekker dun, zakken niet af en zijn super elastisch (perfect voor je hoge kicks). Aanrader!

(shop hier in de sale voor €40)

Probeer eens één van deze Boxing Workout Favorites en haal het meeste uit je workout. Happy Boxing!

Plaats een reactie