Interieur inspiratie: pastel

Vier de lente heel gemakkelijk in huis! En wat is er lente-achtiger dan pastel?! Want als wij aan de lente denken, schieten bij ons mooie mintkleurige stoelen, zachtroze kussentjes en gele accesoires meteen bij ons binnen. Wij geven je een flinke dosis inspiratie van mooie pasteltinten in huis. Lentekriebels gegarandeerd!

pastelBron: Fantas-tisch

PastelBron: Macarene Gea

pastelBron: Cozy Kids

pastelBron: Roomed

pastelBron: Weekday Carnival

pastelBron: Planete-deco

Fantas-tich 2Bron: Fantas-tisch

Present TimeBron: Present Time

pastelBron: Decor8blog

pastelBron: Sousou diysign

pastelBron: Mliees

WoontBron: Woont

Zelf aan de slag? 
Een beetje pastel aan je interieur toevoegen hoeft niet al te ingrijpend te zijn. Zoals je op de inspiratiefoto’s ziet, is een kleine touch vaak al genoeg. Want iets heel kleins kan al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes, krukjes of kussentjes in mooie pasteltinten. Op deze manier ben je bovendien niet veel geld kwijt om deze vrolijke en lieflijke trend in je huis te mengen.

Wil je juist een statement maken? Pak het dan wat groter aan. Kies bijvoorbeeld een stoel of kast in een pasteltint uit of ga zelf aan de slag met verf en kwasten. Lekker DIY-en dus! Ook leuk om hierbij te doen: verf niet het gehele meubelstuk in een pasteltint, maar kies juist voor de kleine details door bijvoorbeeld alleen de poten of de rugleuning te verven. Succes met klussen!

Plaats een reactie