Hotspot: Bakkerij Blanche

Regelmatig ontdekken wij leuke en nieuwe tentjes, winkeltjes en andere plekjes die het delen waard zijn. Vandaag is het de beurt aan een wel hele leuke hotspot. We nemen je mee naar het hoge noorden waar in Groningen Bakkerij Blanche gevestigd is. Een bakkerij en eettentje in één waar je voor een fijn prijsje heerlijk kan ontbijten en lunchen.

FullSizeRender-3

Aan de Brugstraat in Groningen, dichtbij de Kleine der A, zit een klein pareltje verborgen. Want als je Bakkerij Blanche binnenloopt, begrijp je vast precies wat ik bedoel. Want wát een super leuk en bovendien prachtige zaak is dit! Niet alleen het mooie interieur is een bezoekje waard, ook het eten is er heerlijk.

Laatst maakte ik voor het eerst kennis met de bakkerij. Ik at er tussen de middag een hapje en was meteen om. Smul bij Bakkerij Blanche van vers gebakken croissants uit de bakkerij, geniet van een luxe en rijk gevulde sandwich of doe lekker gezond met een frisse salade. De gerechten op de menukaart zijn simpel, vers en bovendien betaalbaar. Student-proof dus!

Maar niet alleen tijdens de lunch kan je hier je hart ophalen. ’s Ochtends zijn namelijk de deuren ook geopend en kan je aanschuiven voor een lekker ontbijt. En wie snel iets mee wilt meenemen voor onderweg kan terecht bij de takeaway –service in de bakkerij. Want je kan hier niet neer strijken om te eten of even een koffietje drinken, je kan de verse broodjes en lekkere patisserie (macarons!), die te koop zijn in de bakkerij, ook meenemen naar huis.

FullSizeRender-4

Als je in Groningen woont of er op bezoek bent, neem dan zeker een kijkje bij deze leuke hotspot. Het bezoeken is namelijk vanwege de mooie zaak en het lekkere eten zeker de moeite waard. Ik kom zeker nog een keertje terug naar dit leuke plekje, want ik ben een nieuwe favoriet rijker.

Informatie
Bakkerij Blanche kan je vinden op Brugstraat 28 in Groningen en is 7 dagen per week open. Check hun website voor meer informatie.

Plaats een reactie