“Uit huis” – wishlist

De laatste tijd ben ik druk bezig om een leuke studentenkamer of -huisje te vinden. Ook al heb ik nog niet iets geschikt gevonden, alvast kijken naar leuke spulletjes voor mijn toekomstige woonruimte kan natuurlijk nooit kwaad. Ik heb mijn ogen al op een aantal spullen gezet die ik heel graag, naast de gebruikelijke zaken, wil hebben. Ik deel ze met je!

Schermafbeelding 2016-08-01 om 14.02.38

#1 posters. Bij diverse webshops, zoals Junique en Etsy, verkopen ze duizenden leuke posters om de wanden mee te decoreren. Zwart-witte met een mooie foto of een quote zijn favoriet!

#2 waterglazen. Ik wil heel graag een paar mooie waterglazen hebben. Eentje met een mooi printje of reliëf bijvoorbeeld. Want it! 

#3 planten. Een beetje groen kan natuurlijk nooit kwaad. Daarom wil ik een paar mooie planten om de boel op te leuken.

#4 Google Chrome Cast. TV kijken anno 2016! Met dit handige dingetje kan je heel gemakkelijk Netflix of YouTube-filmpjes streamen op je TV. Ideaal!

#5 kussens. Een stel mooie kussens om de bank en bed op te leuken. Vooral bij Sissy-Boy hebben ze, net zoals dit voorbeeld, erg leuke exemplaren.

#6 houten snijplanken. Ik zie het ov-er-al op Pinterest voorbij komen. Een paar snijplanken die heel stylish in de keuken zijn gedecoreerd. Een marmeren snijplank heb ik al, en nu wil ik er nog heel graag een houten, ronde snijplank bij.

#7 borden. Er moet natuurlijk ook gegeten worden. De borden die ik echt heel leuk vind zijn deze van de IKEA. Het zijn de ARV-borden met een rustiek randje. Leu-heuk!

#8 handdoeken. Tot slot een stel handdoeken. Vooral met een leuk printje zijn favoriet. Net een stukje leuker dan “gewone, saaie handdoeken!”

Plaats een reactie