Challenge: leer je vakantie taal voor deze zomer

Vandaag een iets langere en misschien iets lastigere challenge! Maar als je deze Taal Challenge de komende twee maanden volhoudt, zul je jezelf dankbaar zijn tijdens de zomer 😉 Lees snel verder voor deze Monday Challenge en begin met het leren van je vakantie taal! Good luck…

Leer je vakantie taal!

 

Zomer 2017

Ga je deze zomer voor een paar dagen naar het buitenland, maar ben je nog niet bekend met de taal van dit land? Doe dan maar mee met deze challenge en leer de belangrijkste zinnen van je vakantie taal! Zo haal je het meeste uit je vakantie en wordt het al snel een onvergetelijke zomer 😉

 

Van één woord tot de belangrijkste zinnen

Hoe vroeg we ook boeken een vakantie taal wordt vaak last-minute pas geleerd… Toch kan het heel handig zijn om een klein beetje bekend te zijn met de taal van je vakantie land. Hierdoor kun je gemakkelijker winkelen, is het eenvoudiger om iets te vragen en leer je sneller nieuwe mensen kennen. Daarom raden wij aan om nu vast te beginnen met het leren van je vakantie taal, zodat je de belangrijkste zinnen gemakkelijk kunt gebruiken. Good luck!

 

Leren met Duolingo

Om leren leuk te houden (en om je gemotiveerd te houden) raden wij aan om een taal app te gebruiken bij het leren. Zoals we al eerder deelden: onze favoriet is Duolingo! Download de app en leer zo gemakkelijk iedere dag met een korte oefening de belangrijkste zinnen om tijdens je vakantie te gebruiken.

 

Dagelijkse Oefening

Hoe houd je deze challenge het beste vol? Met een dagelijkse oefening natuurlijk! Pak iedere morgen of iedere avond een taalboekje erbij of een taal app en leer zo eenvoudig je nieuwe taal.

Leer je vakantie taal en haal zo het meeste uit je zomer en uit je zelf! Good luck…

Plaats een reactie