De handigste en mooiste to-do lijstjes op een rij

Veel dingen op de planning staan? Misschien handig om dan een to-do lijstje te maken om zo het overzicht te behouden. De laatste tijd verschijnen allerlei mooie, handige en motiverende to-do lijstjes die je gratis kan downloaden en vervolgens kan printen. Lifestyle Journal zet de handigste en mooiste lijstjes op een rij.

Heel standaard onder elkaar je taken op papier schrijven? Dat kan. Maar je kan het ook een stukje leuker voor jezelf maken. Met mooi ontworpen to-do lijstjes van websites of bedrijven bijvoorbeeld. Print er een uit, vul jouw bezigheden in en gaan met die banaan! Wedden dat het doen van jouw taken met deze lijstjes een stuk leuker is?

Team Confetti
De Nederlandse blog teamconfetti.nl maakte een gratis printable to-do lijstje. Met dit lijstje kan je naast al jouw taken ook andere dingen kwijt: handige ideeën, de afspraken die je die dag hebt en mensen die je nog moet bellen of mailen. Daarnaast kan je op dit lijstje invullen wat de leuke of goede dingen van die dag zijn. Zo sluit je een (drukke) dag positief af! Ook kan je met dit lijstje bijhouden hoeveel water je drinkt en wat je eet. Enorm handig én gezond!

Download de to-do lijst van Team Confetti hier.

Schermafbeelding 2015-05-03 om 21.53.46

Passion Planner
De Passion Planner gaat een stapje verder dan de lijst van Team Confetti. Ga jij een drukke week tegemoet? Dan is de Passion Planner wat voor jou. Met deze planner kan jij jouw hele week invullen. Daarnaast kan je opschrijven wat de focus voor deze week moet zijn. Wil je extra veel sporten? Of genoeg slapen? Je kan het op deze lijst kwijt. Tot slot kan je jouw persoonlijke en studie- of werkgerelateerde taken op deze planner van elkaar scheiden. Lekker overzichtelijk!

Download de Passion Planner hier.

Schermafbeelding 2015-05-03 om 21.53.24

Designlovefest
Het lijstje van de website Designlovefest is de compactste van allemaal. Op dit to-do lijstje kan je jouw top 3 meest belangrijke taken invullen. Daarnaast is dit lijstje vooral heel geschikt als jij druk bezig bent met Social Media en e-mail. Je kan namelijk aangeven hoelang je met je e-mail bezig wilt zijn en je kan aanvinken of je die dag jouw Social Media wel hebt gecheckt.

 Download de to-do lijst van Designlovefest hier.

Plaats een reactie