Happy World Naked Gardening Day!

Ja, je leest het echt wel goed! Vandaag is namelijk World Naked Gardening Day. Oftewel: tijd om eens naakt die tuin in te gaan en één te worden met de natuur. Maar voor de mensen onder ons (zoals wijzelf) die toch liever hun kleren aanhouden in een tuin vol gevaren (!) vandaag op Lifestyle Journal de zeven leukste trendy jumpsuits voor als je toch die tuin in wilt (lekker in het zonnetje gaat zitten of lekker gaat winkelen). And just because we love jumpsuits!

1. The Flower Jumpsuit. Zodra je ze ziet word je al vrolijk en wil je ze zelf ook! De Flower Jumpsuit is er in alle soorten en maten. Kies een die jou het best complementeert en draag lekker in tuin, naar het strand of tijdens het shoppen!

2. The Timeless Black Jumpsuit. Draag met een goud/zwart riempje en hoge lakken. De perfecte combinatie van classic en sexy. Deze jumpsuit hoort bij iedereen in de kast te hangen.

3. The Denim Jumpsuit. Deze kan ook daadwerkelijk in de tuin gedragen worden, maar is veelte leuk om zomaar in de kast te laten hangen! Combineer met een gestreept shirtje en de juiste accessoires. Geschikt voor casual & chic.

4. The Red Jumpsuit. Voor wie het aandurft: een uitlokkende sexy rode jumpsuit waar je crush je graag in ziet! Draag met een updo (of kort haar) en kies voor een exemplaar met cut outs, blote rug of een strapless jumpsuit.

5. The Classic Jumpsuit. We hebben het over chic, tijdloos en kwaliteit. Schaf een goede jumpsuit aan en geniet jarenlang van deze prachtige musthave. En waar kun je beter mee beginnen dan met een classic exemplaar?

6. The Designer Jumpsuit. Als het op Jumpsuits aankomt dan kunnen ze er wat van! Perfect als investering voor een met jumpsuit gevulde toekomst. Ga bijvoorbeeld voor dit prachtige exemplaar van Michael Kors.

7. The Extraordinary jumpsuit. And last but not least nog de aparte jumpsuit die je collectie verrijkt. Jumpsuits zijn tegenwoordig in de meest prachtige stoffen (kant, leer, zijde) verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor dit prachtige zijden exemplaar

 

Plaats een reactie