Karlijns Photo Diary – week #13

Afgelopen week deed ik op Tweede Paasdag lekker cultureel in het museum, ging ik wéér naar Groningen en was ik druk bezig met opdrachten voor mijn studie. Kijk je mee naar mijn Photo Diary van afgelopen week?

FullSizeRender

Tweede Paasdag spendeerden wij in het… museum! Of nou ja, ‘museum’. De rij kan je beter zeggen. Want wij, mijn familie en ik, waren niet de enigen met het idee om met Pasen naar het museum te gaan. Half Drenthe deed namelijk gezellig met ons mee.

FullSizeRender[1]

Gelukkig zag het er erger uit dan het was en waren we in mum van tijd binnen. Op naar een tentoonstelling over de Maya’s.

IMG_0747

Vervolgens maakten we nog een rondje door andere delen van het museum. En wauw, wat een prachtige foto vind ik dit. Ik kan goede fotografie écht heel erg waarderen. Ik overweeg zelfs om een fotocursus te volgen om het zelf meer te leren.

FullSizeRender[3]

Een andere activiteit met Pasen? Sporten! Bootcamp ging namelijk gewoon door dus deze leukerds werden weer van stal gehaald. Ik heb overigens nog nooit zulke lekker zittende (sport)schoenen gehad. Zelfs tijdens het hardlopen voelen ze aan als pantoffeltjes. Ik krijg er ook nooit blaren of andere schuurplekjes van. Zo fijn! Dus als je nog goede sportschoenen zoekt, neem dan zeker een kijkje bij Nike. Het is het geld dubbel en dwars waard! (mits je een goede maat en pasvorm pakt).

FullSizeRender[2]

De volgende dag, dinsdag, moest ik weer naar Zwolle voor college. En nu zou je misschien denken “Hè, school? Waarom zie ik dan een foto van wijn?!” Jep klopt, eigenlijk is het ook een gekke combinatie: school en wijn. Maar waarom ook niet?! Aan het eind van de dag ploften we neer voor een glas wijn en héél véél snacks.

IMG_0489

Het voordeel als je voornamelijk thuis moet werken: je kan gewoon ongestoord aan doen wat je wilt en niemand die het ziet. Dat betekende dat ik mijn woensdag in badjas (over mijn gewone kleding heen, koud!) spendeerde. Ik werkte dus de hele dag aan school en ’s avonds ging ik weer sporten.

FullSizeRender[4]

Tja, het begint nu een beetje saai te worden. Maar overdag zat ik wéér de hele dag aan opdrachten te werken en was ik ook vooral bezig met de blog. Maar om het werken met wat plezier af te wisselen, ging ik ’s avonds gezellig met een vriendin uiteten in Groningen.

FullSizeRender[5]

1 april begon ’s ochtends meteen ‘goed’: we hadden thuis geen stroom! En nee, dit is geen grapje. Gelukkig deed ’s middags alles het weer.

FullSizeRender[6]

’s Middags had ik twee afspraken bij de schoonheidsspecialiste. Ik heb last van kleine bultjes op mijn huid en de schoonheidsspecialiste heeft deze met een naald “leeg geprikt”. Klinkt pijnlijk (en dat was het ook een beetje), maar het was absoluut een nuttig en leerzaam bezoekje! Ik maak er binnenkort een blog over.

FullSizeRender[7]

Ik kwam die dag een heel lekker recept op Pinterest tegen. Dat kwam goed uit, want ’s avonds was het mijn beurt om te koken. Het zijn overigens zoete aardappelen uit de oven gevuld met kikkererwten, geitenkaas en koriander. En oh my, het smaakte heerlijk! Het is ook nog eens gezond. Win-win!

FullSizeRender[9]

Zaterdag stond gelijk aan werken voor school. Ik vermaakte me met “Wat is onderzoek?”, mijn onderzoeksplan en Gilmore Girls dat op de achtergrond aan stond (tip: elke zaterdag en zondag marathon op Fox Life!).

IMG_0778

Ehhhh, wie zei dat het dit weekend heerlijk, zonnig weer zou worden?! Zowel zaterdag als zondag waren er weinig zonnestralen te bekennen. Wat een tegenvaller! Maar…

FullSizeRender[8]

… Aan het eind van deze middag kwam de zon kijken! Nadat ik een deadline voor school had gehaald, ging ik samen met een vriendin naar buiten. De eerste dag op het terras was vandaag dus een feit! En het was héééérlijk.

Tot volgende week! 

Plaats een reactie