Karlijns Photo Diary – week #16

Photo Diary time! Het is weer zondag (wat gaat de week toch snel voorbij), dus staat er weer een gloednieuwe fotodagboek online. Kijk mee naar een week die gevuld was met veel sport, opdrachten en een super lekkere high tea. Daar gaan we!

FullSizeRender

Eerst terug naar maandag. Maandagavond om precies te zijn, aangezien ik overdag vergat om foto’s te maken. Ik werkte aan opdrachten voor school en ’s avonds heeste ik mij weer in mijn sportoutfit voor bootcamp.

FullSizeRender[1]

Het beste aan ’s avonds sporten: als je weer helemaal koud en verkleumd thuis komt, kan je heerlijk in bad! Die mini Rituals geurkaars die bij het bad staat, is trouwens een aanrader!

FullSizeRender[7]

De volgende dag was dit vooral mijn uitzicht: mijn Macbook. Tja, leuker kan ik het niet maken: ik moest nou eenmaal veel achter mijn computer doen.

FullSizeRender[2]

’s Avonds was het me, myself en… Netflix. Ik keek House of Cards en ik zit er nu eindelijk goed in. En het is zoooo spannend!

IMG_1051

Woensdag lunchte ik met pannenkoeken. Zeker niet vervelend.

IMG_1083

Het was heerlijk weer! Dus in mijn “pauze” zat ik buiten lekker de ELLE te lezen.

IMG_1147

De rest van de dag was ik bezig met dit leuke dingetje: mijn Nikon spiegelreflexcamera! Ik zette vooral dingen voor de blog op de foto.

IMG_1146

Onder andere voor deze blog! Ik schoot het boek Shoot! en schreef vlak voor bootcamp snel er een recensie over die je hier kan lezen.

FullSizeRender[3]

Van de week maakte ik dit super lekkere gerecht naar recept van Uit Paulines Keuken. Het is een tomatenrisotto en het was absoluut een succes! Zeker voor herhaling vatbaar.

IMG_1176

Vrijdagmorgen stond ik vroeg op voor wéér een bootcamp-training.

IMG_1175

Wachten totdat de rest er is… gelukkig scheen de zon!

FullSizeRender[4]

Thuis at ik buiten in het zonnetje een Solero op. Guilty pleasure! 

FullSizeRender[5]

Dit weekend had ik een high tea! Een vriendin was jarig en als verrassing naar we haar mee naar een high tea bij Bitter & Zoet in Veenhuizen. Was erg lekker en gezellig! En wie in de buurt is: ga zeker een keer naar dit leuke restaurant.

FullSizeRender[6]

’s Avonds plofte ik na al dat eten op de bank, keek ik voor de 14047141084ste keer Gossip Girl (het verveelt nooit) en was ik bezig met Lifestyle Journal.

Tot volgende week!

Plaats een reactie