Karlijns Photo Diary – week #43

Het is weer tijd voor het wekelijkse Photo Diary! Een paar dagen later dan normaal, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Kijk je mee naar mijn foto’s van afgelopen week? Daar gaan we dan!

img_3642

Om maar meteen “goed” te beginnen: ik at van de week dit heerlijke toetje. Een lava-cake waarbij de warme chocolade eruit stroomt. Zullen we besluiten dat dit gewoon het lekkerste toetje ooit is? Oh my!

img_3643

Het was afgelopen week natuurlijk natuurlijk New York Fashion Week en dat was mij zeker niet ontgaan. Ik volgde live de show van Maison Scotch, een van mijn favoriete (Nederlandse!) merken.

img_3649

Ik dreef ondertussen van de universiteit. Sjonge, wat een hitte! En vooral binnen was het niet te verdragen.

img_3648

Kijk, dat bedoel ik maar. En dat terwijl ik binnen zat te werken en te studeren #zwaarleven

img_3650

Maar hee, thuis lag mijn een “beloning” te wachten: pizzaaaaa! Dit is een verse pizza van de Appie, een aanrader. Super lekker!

img_3652

En van de pizza’s naar de cornetto’s. Dat moet wél met dat warme weer.

img_3655

En van buiten cornetto’s eten naar binnen college volgen!

img_3658

Het verleidelijke van De Uurwerker? Dat het op een paar meter van de collegezaal zit. Oeps, hier gaat veel geld in zitten, ben ik bang.

img_3659

Want tussen de bedrijven door zat ik gezellig op het terras met een wijntje en patat.

img_3663

Verhuisdienst Karlijn tot uw service. Ik bestelde online een verjaardagscadeau voor een vriendin en ik dacht dat ik dat wel “even” op de fiets kon vervoeren. Het bleek dus iets groter uit te vallen…

img_3665

Daarna meteen snel door naar een bezichtiging. En trouwens: ik ben de laatste tijd gek op alles met sterretjes. Dit blousje is trouwens van MANGO, destijds gekocht in de sale.

img_3669

Hiep, hiep! Taartjes voor de jarige!

img_3671

En om die taartjes en wijntjes te compenseren: bootcampen! Daar gingen we weer, hoor!

Plaats een reactie