App van de maand: Pills on the Go

Een tijdje geleden vond ik via via deze handige app: Pills on the Go. Zelf slik ik geen medicatie, maar ik kan me voorstellen dat het vrij lastig is om je jezelf er aan te herinneren meerdere pillen per dag te slikken. Vooral ‘on the go’ kan dit nogal vervelend en veeleisend zijn. Daarom delen we vandaag deze nieuwe ontdekte app met jullie. Het perfecte hulpmiddel voor medicatie on the go!Pills on the Go

De ideale app als je vaak onderweg bent: geniet van wat je doet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet!

 

Pills on the Go

Pills on the Go is de perfecte app voor bij je drukke schema. Te druk om je planning up-to-date te houden of te vergeetachtig om je medicatie iedere dag weer op tijd te nemen? Dan is Pills on the Go iets voor jou! Deze medicatie planner helpt je om zelfs tijdens de drukste dagen je medicatie op tijd te nemen. Of je nou thuis bent, op het kantoor of op reis; Pills on the Go gaat gewoon met je mee.

 

Medicatie Apps

Wat deze app onderscheidt van de vele andere medicatie-apps is de eenvoud. Pills on the Go gaat als het ware ‘back to basic’ en helpt je uit waar het nou eigenlijk echt om gaat: het nemen van je medicatie en het nemen van de juiste dosis, op de juiste tijd. Je geeft je medicatie, dosering en tijdstip aan en Pills on the Go doet de rest. Op het aangegeven tijdstip krijg je een reminder en kun je ervoor kiezen je medicatie te ‘skippen’, te ‘snoozen’ of om gewoon op tijd je medicatie te nemen. Gemakkelijk, maar efficiënt… Wij zijn fan!

 

Pills on the Go

Afbeelding: Google Play

 

Deze Android app is beschikbaar in een gratis versie en in een betaalde versie. Klik hier om de app te downloaden en deze mediactie planner zelf eens uit te proberen

Plaats een reactie