De leukste landkaarten voor aan de muur

Terwijl het vakantieseizoen al lang en breed afgelopen is en we weer in de collegebanken of op werk te vinden zijn, kan ik het niet laten om nog regelmatig aan mijn afgelopen vakantiereisjes te denken. En hoe leuk is het om die mooie vakantieherinnering vast te leggen in een mooie poster? De laatste tijd ben ik de mooiste exemplaren tegenkomen die ik dolgraag in mijn eigen huis wil hebben. Dus hier komen ze: de leukste landkaarten voor aan de muur! Van welke plaats ga jij er eentje maken?

Van links naar rechts:

  1. Strak en grafisch. Dat zijn de posters van het merk Kortkartellet. De posters van Kortkartellet zijn er in verschillende soorten, maten én steden verkrijgbaar. Dus jouw favoriete stad zit er vast en zeker bij. Vanaf €53.
  2. Je betaalt er een lieve duit voor, maar dan heb je wel een prachtige schat in huis. De posters van kunstenaar David Ehrenstrahle zijn zo gewild. En geef de fans eens ongelijk. De posters van Ehrenstrahle zijn prachtig, minimalistisch en bovendien uniek omdat elk exemplaar een eigen serienummer krijgt. Vanaf €73. 
  3. Mooi goud is niet lelijk! Vergeet even de standaard wereldkaarten. Deze poster van Desenio is gedrukt met echt bladgoud en dat geeft al die gemaakte reisjes over de aardbol wel een hele luxe herinnering. Vanaf €16. 
  4. Van een klein Hollands dorpje tot een grote wereldstad: Mapiful heeft kaarten van iedere plaats op deze wereld. Hoe werkt het? Je customizet je eigen poster. Kies jouw favoriete stad en maakt’m helemaal naar eigen smaak op. Hoe leuk en persoonlijk! Vanaf $60.
  5. Hoe zoet is deze poster van Rifle Paper? Dit leuke stationary merk maakt ook hele leuke art prints en heeft posters van heel wat wereldsteden in haar collectie. Dus wie van schattige tekeningetjes en speelse opmaak houdt, kan ze hart ophalen bij dit leuke merk. Vanaf $24.
  6. Een tip voor als je naar leuke en unieke landkaartposters zoekt: neem eens een kijkje op Etsy. Daar vindt je de meest diverse posters van particuliere online-winkeltjes. En vaak voor een zacht prijsje!

Op zoek naar de nieuwste interieurtrends? Neem dan een kijkje op onze collega’s van Woontax!

Plaats een reactie