Monthly Favorites maart 2016 – Karlijn

Hellooooo april! Weg met de kou, weg met de winter. Het is eindelijk lente met lekker weer volop! Maar voordat we van de zon gaan genieten, blikken we nog even terug op de vorige maand. Kijk mee naar mijn favorieten van afgelopen maart!

DSC_1008

Favorite interior-item: cactus kaarsen van Xenos
Ik weet niet hoe het gebeurde, maar de cactus zie je opeens ov-er-al. Moderne huiskamers, mooie koffiezaakjes, leuke woonwinkels… overal hebben ze een cactus staan. Kort gezegd: dit prikkende plantje is hip! We schreven er onlangs nog een blog over. Ik spotte afgelopen maand een leuke variant bij de Xenos: kleine kaarsjes in de vorm van een cactus. Ik vind ze ongelofelijk schattig!

DSC_1119

Favorite beautyproduct – Biodermal gezichtscrème
Ik had deze gelcreme van Biodermal al een lange tijd in de kast staan, maar ik gebruikte het vrijwel nooit. ‘Tja, waarom eigenlijk niet?’ vraag ik me nu af. Want tegenwoordig pak ik deze crème er weer regelmatig bij. Wat een fijne crème voor de gemengde én gevoelige huid! Biodermal heeft namelijk een fijne ingrediëntenlijst zonder al te veel troep (denk aan parfum, alcohol en parabenen) en daar word ik (en mijn huid) erg blij van.

Schermafbeelding 2016-04-02 om 14.24.20

Favorite hotspot – Bakkerij Blanche Groningen
De studentenstad Groningen zit vol met leuke restaurants, koffiezaakjes en lunchrooms. Vorig weekend ging ik voor het eerst naar Bakkerij Blanche: een super leuk tentje aan de Brugstraat met super lekker eten.

Favorite vlogger – Manon Tilstra
Ik heb er weer een nieuwe favoriete vlogger bij! Sinds kort kijk ik namelijk dagelijks de vlogs van Manon Tilstra, een leuke meid uit Lelystad die vlogt en blogt over beauty en lifestyle. Haar vlogs zijn lekker down-to-earth en vermakelijk om naar te kijken.

Live, Love, Run

Favorite book – Live, Love, Run
Afgelopen maand las ik het boek Live, Love, Run, geschreven door blogger Annemerel de Jongh, uit en schreef ik er een recensie over. Als je net begonnen bent met hardlopen of nog niet zoveel ervaring hebt en meer wilt leren, dan is dit boek een aanrader! Ik vond het in ieder geval leerzaam. 

Lente

Favorite feeling – lente!
Hoera, het is eindelijk lente! Ik had hier zo lang naar uitgekeken aangezien ik die koude en gure winter al zat was. Heerlijk om nu buiten te zijn terwijl het zonnetje lekker schijnt en de temperaturen steeds een stukje verder stijgen.

Favorite song – Catch & Release (deepend remix)
Dat dit liedje inmiddels al een jaar oud is, maakt het er niet minder op. Onlangs (her)ontdekte ik Catch & Release deepend remix van Matt Simons en sindsdien staat ‘ie op repeat op de achtergrond aan. Heerlijk nummer!

Tot volgende maand! 

 

Plaats een reactie