5 Vaderdag gift ideas

Nog een week te gaan en dan is het alweer Vaderdag! Winkelen voor je moeder is vaak leuk, maar winkelen voor vader verandert al snel in een hopeloze shopping trip… Daarom helpt Lifestyle Journal je alvast een handje! Lees snel verder en doe inspiratie op met deze 5 Vaderdag gift ideas.

1. Voor de boekenwurm: Een boek is altijd een goed idee. Vooral als je vader een echte boekenwurm is! Kies bijvoorbeeld voor de nieuwste Stephen King of een mooie leren notitieboek!

2. Voor de chef-kok: Kijkt je vader non-stop Masterchef of is hij niet uit de keuken weg te slaan? Kies dan voor een chef-kok gerelateerd cadeau. Denk aan iets voor barbecue season of aan iets nieuws voor in de keuken.

 3. Voor de businessman: Je vader verrassen met een mooi cadeau voor kantoor? Shop dan bijvoorbeeld een mooie balpen of (als je vader een beetje old school is) voor een kleine veren pen met inkt!

 4. Voor de verzorgde man: Voor de verzorgde vader kun je terecht bij de Douglas! Neem een kijkje op de site en profiteer van de speciale Vaderdag aanbiedingen. Ga bijvoorbeeld voor een luxe scheerset of voor een iets minder prijzig cadeau.

 5. Voor de klusjesman: Spendeert je vader al zijn tijd aan doe-het-zelven? Kies dan iets in de gereedschap afdeling. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Bol.com voor de beste Vaderdagtips.

Good luck met shoppen voor het perfecte cadeau en happy Vaderdag!

 

Plaats een reactie